24. velj 2012.

Dekaron sada i na Nexon Europe

Eh, ti Koreanci. Ajd što smo ih u Evropi čekali za Vindictus, izgleda da je slična sudba zadesila i Dekaron. Međutim, ovaj F2P MMO je svejedno mogao svako da igra, s tim što su sada osposobili i stabilizovali zvaničan server u Evropi. Svoje naloge na Gamehi je jedino što će korisnici morati da prebace i da nastave da igraju klasično.

Šta je Dekaron? Preko 20 miliona korisnika iz oko 50 država ga igra, a posredi je klasičan Azijski besplatni MMORPG. Milion opcija za šminkanje i polno fiksirani lik koga ćete voditi kroz ogroman svet i uglavnom grind-ovati, otvorene PVP zone gde vas čekaju sačekuše jakih igrača. Ok, možda nije toliko crno, tu je "zadataka" na pretek sigurno da vam održi pažnju. Ali s obzirom da ima preko 150 iskustvenih nivoa možete biti sigurni da će vam pojesti dane, mesece, ako ne i par godina. Što je u Koreji sasvim normalna stvar. 

Zbog toga, Nexon je organizovao "dupli exp i drop-rate vikend" u periodu od 25. do 28. Februara. Igrači koji su prebacili svoje naloge sada mogu da urade kompletni reset lika, te da mu odrede osobine od početka zadržavajući već zarađen iskustveni nivo. Evo vam promotivni video neki pa pogledajte kako izgleda.

Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

0 comments:

Objavi komentar

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!