5. velj 2012.

GFACE

Crytek je ove godine odlučio da nas iznenadi u više navrata. Nakon najavljivanja besplatne PC ekskluzive Warface odlučili su se da predstave i svoju društvenu mrežu po imenu GFACE. Pored društvene mreže to je i platforma za igranje, na kojoj će se vjerovatno naći i najavljeni Warface. Igre ćete moći igrati direktno iz browsera, sami ili sa prijateljima. Servis će automatski da prilagodi kvalitet video postavki prema vašoj konekciji i hardware-u i time vam omogućiti što ugodnije igranje. Zapravo kako se čini GFACE je kombinacija Facebook-a, Google+, Chrome Web Store-a i Gaikai servisa u jednom.







Da li je ovo zaista dobra odluka Cryteka ili jos jedan promasaj u nizu što se tiče socjalnih mreža saznaćemo nakon pokretanja, a do tada ako neko želi može da se prijavi za zatvorenu Betu na ovoj stranici http://www.gface.com/. Vaše mišljenje o ovom iznenađenju ostavite u komentaru.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

2 komentara:

  1. Osnova ovoga je skoro sigurno Gaikai koji vec neko vreme shuruje sa EA, ako obratite paznju na ponudu demoa skoro sve igre koje mozete da isprobate online su iz EA kujne. Koliko god da je zanimljiv koncept streaminga video igara, daleko je to od kvalitetne slike koju imamo sa "normalnim" igrama.

    OdgovoriIzbriši
  2. Prijatno iznenađenje, ne toliko zbog društvene mreže koliko zbog najave za 2D/3D core i casual igre. Uspeh društvenih mreža dosta zavisi i od ponude/kvaliteta igara. Ako ponude nešto totalno drugačije od FbG+ igara, eto mene za stalno. Za sada sam se prijavio za zatvorenu betu :)

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!