29. velj 2012.

Jane's Advanced Strike Fighters, nove slike novi avioni

Naslov koji je najavio Koch Media stiže nam na police 2. Marta ove godine. Simulacija letenja vojnih aviona, dobre grafike, sa 16 kampanjskih misija po raznim predelima i mogućnošću za vožnju 30 borbenih aviona pakuje vraški dobru i vrtoglavu zabavu. Ali to nije sve. Multiplayer sa Arena mečevima ili ciljevima koje mogu sami igrači da postave podiže igru na viši nivo. Onaj kada poželite da i sami sednete u avion, iako je to danas u većini slučaja upravo ovako, iza monitora i bezbedno.


F-4 Phantom II je bombarder koji dostiže brzinu od preko 2 maha i nosivost mu je preko 8 tona. Amerika ga je ekstenzivno koristila od 1961. do 1995. godine, a danas ga koriste Nemci najviše.


F-35 Lightning II je poboljšana verzija eksperimentalne X-35 letelice. Smatraju ga prvim stealth multirole
avionom. Čudo koje uleti da poseje haos, a da pritom niste ni svesni da je bio tamo.


MiG-21 je poznat pod imenom kojim ga je NATO krstio - Fishbed. Jedan od najviše korišćenih aviona, ušao je u zvaničnu službu 1959. godine i od tada je u preko 50 država širom sveta mezimac. Od Drugog Svetskog rata 11000 primeraka je korišćeno u vojne svrhe.


MiG-29 Fulcrum, proizveden od strane braće Rusa. Napravljen je da parira Američkim F-15 Eagle i F-16 Fighting Falcon avionima. Danas ga navodno koriste u odbrani raznih luka i aerodroma.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

2 komentara:

  1. Zasto su ubacili F-35 Lightning II!? On je jos u test fazi i pitanje je da li ce ikad doci u pravu serijsku proizvodnju zbog velikog broja problema tj. loseg u dizajna. Od oko 50 proizvedenih, oko 5 su operativni zbog ucestalih kvarova. Stealth mu radi protiv civilnih i starih vojnih radara, ali novih vojnih ne dovoljno da ga sakrije od PVO. Kada se na to doda da su uveliko probijeni predvidjeni troskovi i vreme razvoja, prevelika cena same letelice i njenog odrzavanja i simulacije koje pokazuju superijornost Sukhoi PAK FA, nije ni cudo sto ce, najverovatnij, biti povucen iz upotrebe pre nego sto je formalnu ubacen. To potvrdjuje cinjenuca da sam Lockheed Martin lobira u Americkom senatu da se dozvoli slobodna prodaja van SAD-a i tako pokrije deo troskova pre zvanicnog povlacenja.

    Ako vec ubacuju ne zavrsenu letelicu, onda nek ubace i Ruski Sukhoi PAK FA i Kineski Chengdu J-20, koji su takodje u test fazama, ali uz minimalne troskove razvoja i male cene pojedinacnih letelica, postizu bolje rezultate.

    OdgovoriIzbriši
  2. Verovatno plaćena reklama ili "patriotizam" po kojem su američki razvojni timovi poznati.

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!