28. velj 2012.

Max Payne 3, novi video

Rockstar predstavlja novi promotivni video za igru Man on F... ovaj, Max Payne 3. Dakle, Maks je izgubljen u moru mrskih mu stranaca, a svi govore tuđim jezikom koji nije engleski (kakav košmar za jednog Amera! Mora da autori drhte u sebi dok smišljaju ovako stravične scenarije!) tako da nema na koga da se osloni niti kome da veruje... bla, bla, puc, puc.


Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 15:

  1. Izgleda kako jeftini akcioni film iz holivuda.
    Zasto maraju da gaze po starom dobrom MP-u !? :(

    OdgovoriIzbriši
  2. Mined je baš maximum troll. MP3 će biti vrh igra. Jedina veća razlika u odnosu na prva dva je mesto radnje a ostalo je normalna evolucija serijala.
    I ljudi iz Remedyja su oduševljeni igrom http://kotaku.com/5876306/remedy-says-what-rockstar-has-done-with-max-payne-is-brilliant
    Biće jedna od najboljih igara godine a možda bolja igra od prva dva. Rockstar je ipak Rockstar.

    OdgovoriIzbriši
  3. Biće Man on Fire bez Denzela Vašingtona. A da li će da bude jači i sposobniji od matorog ultra gipkog i jakog kao stena Sema Fišera, u to ćemo sigurno da se uverimo. E sad, ne želim da kažem kako je loše to što liči na Man on Fire, ali Denzel je primio metak i završio pošteno. Realno.

    OdgovoriIzbriši
  4. Pa naravno da liči na Man of Fire kad su im taj film i City of God glavna inspiracija. To mi ne smeta jer su oba filma odlična i biće dobro odigrati igru sa takvom atmosferom. U svakom slučaju svi mi ovu igru čekamo sa velikim nestrpljenjem i verujem da će ispuniti očekivanja.

    OdgovoriIzbriši
  5. Svaka im čast. Tržište je pretrpano dobrim noir pričama, trebala nam je korenita promena.
    /sarcasm

    OdgovoriIzbriši
  6. Da se nadovežem na ovo gore, nisam asocirao na korisnika u prvom komentaru :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Igra još uvek noir i još uvek je mračna i brutalna... Inače prvi Max Payne je pozajmljivao iz filmova koji su u vreme kad se radilo na igri bili popularni, dakle Matrix i filmovi John Wooa. I naravno gomila klišea iz starih noir filmova i stripova. MP3 pozajmljuje iz filmova koji su danas popularni i to je tradcija serijala.

    OdgovoriIzbriši
  8. Dokle? Dok mu ne ugrade nano-augmentovane ruke?

    Man on Fire je iz 2004. godine. Maksa je imao uticaja raznih, ali je bio zasebna priča. Imao je svoju priču, svoj šmek. Nije problem da se ona nastavi, ali ovako nije realno uopšte. Šta sad treba industrija da radi, da čupa i vadi leševe i oživljava ih na svoj način kako hoće jer nisu u stanju da smisle išta normalnije? Meni zaista neće nikada biti problem da odigram neku igru koja je stara čitavu deceniju, koja je legendarna, niti njenu noviju i modernu verziju. A ne verujem da bi to smetalo i drugim igračima toliko. Dok god ne vidim lika koji ima preko 50 godina i lema sve bez problema. Kao što reče Vulee, malo li je noir igara pa da moraju da prave neki FPS sa kartel/kolumbija pozadinom. Na kraju će i novi Stiven Sigalovi filmovi dobiti smisao postojanja. Ali dobro, videćemo.

    OdgovoriIzbriši
  9. @Link_Pain
    Ovo što rockstar radi je zapravo sasvim realno i normalno. Uzeli su slavnu franšizu sa čuvenim bulettajmom, horda napaljenih klinaca + dobar deo stare baze fanova... finansijki dobitak mnogostruko veći nego da su išli na rizik sa novom igrom baziranom na ManonFire. Mogu da se kladim da ogromna većina igrača MP3 neće imati pojma šta se dešavalo u prethodnim delovima, niti će ih to interesovati.

    A za nas, koji na igre gledamo kao nešto više od pukog izvođenja, adrenalina i specijalnih efekata, situacija sa MP-om je laka. Remedy sve svoje igre ostavlja sa nekom vrstom cliffhangera ali tako da komotno možeš da se zaustaviš kada god poželiš (kasnije prodaju franšizu za ogromnu lovu ali ne iznevere igrače nedorečenom pričom, dovoljno su kreativni da smisle nešto novo). Nekima je MP2 poslednji deo, nekima to nije dovoljno. Mene je oduševilo što su u AlanWake-u napravili referencu na Maxa. Baš su kul odradili, sam tekst se odnosi na zamišljenog lika iz AW ali je očigledno na koga su mislili :) Time su udarili svoj pečat na celu tu priču. A i bez toga, završetak MP2 (ili MP1) je sasvim dovoljan.

    Ako pogledate video-komentare glavnih iz remedija kad govore o MP3, pričaju sve najbolje o novoj igri ali se vidi da im nije baš svejedno u šta je pretvoren lik Maks Pejna i kuda sve to vodi (otud i ona referenca iz AW). Na foru, to više nismo mi (remedi), to je sada rockstar, oni će napraviti sjajnu igru na svoj način, imaju svoje viđenje Maks Pejna, mi smo svoje ispričali. Meni je to dovoljno.

    OdgovoriIzbriši
  10. Eh, u potpunosti se na to svodi. Nisu različitiji od Holivuda puno. Ali to ne znači da se meni na primer novi Maksa neće svideti, iako sam old school. Tek trebam da ga iskusim. Zato ne razumem kako neko može da formuliše stav da je igra odlična na osnovu komentara kada nije ni izašla, a liči na već viđene stvari samo gledane iz third person perspektive. Lepa istorija iza igre postoji, to Rockstar nije nikad uradio već Remedy. I jebiga, ode licenca.

    Ista stvar je bila sa Fallout trojkom (ironično isti broj). Rockstar je samo trebao da smisli novog lika, baziranog na starijoj igri, usavršiti ga i dati kvazi-svoj proizvod. GTA je dobar primer da to mogu.

    OdgovoriIzbriši
  11. Možete vi da tako pametujete i nastavite sa pljuvačinom ali činjenica je ćemo svi igrati ovu igru kada izađe u da ćemo uživati. Ja eto ne razumem kako neko može da pljuje po ovom naslovu. Igru razvija Rockstar a to je jedan od najboljih timova danas i izbacuju samo hitove. GTA 4 i epizode, Red Dead Redemption, izdali su LA Noire koji je jedna od najinovativnijih akcionih avantura i iako ga nisu razvijali oni trebalo je hrabrosti da se takva igra izda na današnjem tržištu. Sve igre su u samom vrhu među najboljima u poslednjih par godina i o tome nema rasprave. Jeste da igra nije izašla ali iz kvaliteta igara studija koji je razvija i onoga što je viđeno u trejlerima se može zaključiti samo da će igra biti pravi hit i nema mesta za bilo št drugo osim ako baš želite da pljujete bez pravog razloga.

    OdgovoriIzbriši
  12. Pljuvačina, zezancija, svako ima svoj ukus i ne treba niko da se vređa. To što ti se sviđa novi Maks je ok i tvoje iskreno mišljenje (niko te ne vređa), ali ti ovo veličaš u nebesa, a nije ni izašlo. Kritikuješ Remedy zbog Makse? Šta je Rockstar, zlatno jaje? To što mi sumnjamo ne znači da smo zli ili da nam se kategorički ne sviđa igra (nije izašla, ponavljam). Samo nismo rođeni od juče.

    OdgovoriIzbriši
  13. Ha. Rockstar jedan od najboljih timova. To ti je ko da si rekao da je Twilight umetničko delo. GTA serijal je samo paljenje usijanih klinaca na život bad-ass kriminalca i to je to. Ja svaki deo koji sam probao, batalio sam posle dva sata igranja. "Trebalo je hrabrosti da izbace LA Noire". Ne, treba hrabrosti malim indie timovima da ulože sve nade u jednu igru, pa ako prođe, prođe. JEDINA dobra igra koja je izašla iz Rockstara(izuzimajući prva dva dela Max Paynea) je Red Dead Redemption, pošto sam imao privilegiju da gledam druga kako igra(jer sam nemam XboX) i mogu da kažem da je igra odlična. Ako je vama GTA ekstra, zato što možete da gazite pešake i da se iživljavate, good for you, ali meni treba malo više od toga da bih igrao igru. Ali opet, na kraju krajeva, svako ima pravo na svoje mišljenje, dobro ili loše, pravo ili pogrešno.

    OdgovoriIzbriši
  14. Ako Rockstar napravi lošu igru svet će propasti.Pa šta ako su pokazali akcionu sekvencu iz igre sigurno će uskoro pokazati nešto drugačije.Razlog za njihov "fail" može da bude samo to što ovo nije njihov originalan IP već Remedy-ev. A i oni su sam angažovani na igri i potvrdili su da je ostala verna duhu prethodnika.

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!