9. velj 2012.

Steampunk Bullet Train najavljen

Samostalni tim Spark Plug Games (radili su Puzzle Quest 2 za iOS i još mnogo toga) planira da uz pomoć Kickstarter-a sakupi dovoljno para za pokretanje izdavanja svog projekta. Možete donirati, te ih malo pogurati, ali očekujte i sjajne nagrade za svaku pomoć koju im pružite. Inače, Steampunk Bullet Train je skrolujuća pucaljka, gde je cilj igrača da se živ provoza mnogim prugama izmišljenog sveta i prokrijumčari što više "nelegalne" robe. Izgleda vrlo zabavno!

Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 5:

  1. Kad već pominjete Kickstarter:
    http://www.kickstarter.com/projects/66710809/double-fine-adventure

    OdgovoriIzbriši
  2. " Additional money means it can appear on more platforms"

    Pa ti podrži Double Fine ;)

    OdgovoriIzbriši
  3. A zbog čega to je loše? Ozbiljno. Na što više platoformi ovo portuju, više ljudi će biti u prilici da kupi i odigra igru. A dobro je da što više igrača odigra novu p&c avanturu od Schafera i Gilberta, dobro za sve. Nije bitno na čemu igraš, bitno je ŠTA igraš. Zar ne?

    OdgovoriIzbriši
  4. Zato što će od prvog dana krenuti da rade sa multiplatformskim alatima, neće je samo portovati kasnije. Za razliku od nekih srećnih čitalaca, bio sam u prilici da vidim kako izgledaju P&C avanture na PS2/XBOX, te kako prođu takve igre kad se rade paralelno za više platformi, kako dolazi do krajnje neobičnih uopštavanja, zamena teza, itd. Al' dobro, skupili su kintu, igra će biti napravljena, to je najvažnije.

    OdgovoriIzbriši
  5. Sve je to lepo ali mene bi na Shaferovom mestu bilo stid da od PC gamera tražim da finansiraju njegovu igru nakon što je te iste PC gamere ignorisao (i povremeno ismevao) pet godina.;)

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!