6. ožu 2012.

Anime Trumps, zatvorena beta u martu


Ne znam koliko čitate mangu ili pratite anime, ali ako ste polu-otaku (gik japanski) kao ja možda će vas zainteresovati ova igra. Uzimajući uzor iz nekoliko veoma poznatih anime serijala, NGames je napravio interesantnu kartašku igru za browser. Zatvoreno beta testiranje je najavljeno za ovaj mesec. Idite na zvaničan sajt da napravite nalog.

Ukomponovali su igru tako da pomalo liči i na RPG, skoro kao i svaki board game, tako što će svaki igrač pored kartice lika imati mnogo dodatnih. Napad, oprema, odbrana, magija itd. razni tipovi kartica. E sad, ima 4 vrste cilja, odnosno svako igra sovju "ulogu" i svaka je posebna:
  • The Master - pobeđuje tako što ubija Betray i Revolt-a
  • The Assistant - pobeđuje kada uspešno zaštiti The Master-a i ubijanjem Betray i Revolt-a
  • The Betray - mora da pobije sve druge, ali mora da pobedi The Master-a pre svih
  • The Revolt - pobeđuje kada ubije The Master-a
Kakve su opcije za mečeve? Pa za početak, beta će podržati 16 likova samo iz poznatog serijala Naruto. Biće 3 načina igre ili moda: za novajlije, za 4 igrača sa "ulogama" i za 6 igrača takođe sa "ulogama". Autori su rekli da će biti uspostavljeno uključivanje pomoćnih saveta tokom igranja kao posebnih opcija, koje možete uvek aktivirati ako vam nešto ne bude jasno. Ne bi trebalo da bude teško, dođe dobro za ubijanje vremena. Mada, ko izabere Goku-a...
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

1 komentar:

  1. Ja se jos uvek nadam da ce neko nekad napraviti varijantu Bersker igre koja je svojevremeno izasla za Segu Dreamcast, tako da moze da se emulira na PCju.

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!