6. ožu 2012.

Assassin's Creed III promotivni video

Ubisoft je danas objavio prvi promotivni video za najnoviji nastavak Assassin's Creed serijala. Video prikazuje glavnog junaka Connor-a kao i jednu od lokacija iz igre. Video takođe prikazuje čari novog AnvilNext pokretača koji će krasiti novi nastavak. U videu takođe vidimo neke od novih gameplay elemenata kao što su free running kroz krošnje drveća i upotrebu tomahavka u bliskoj borbi. Trailer sadrži scene bliske borbe i krvi!


Igra na sve vodeće platforme stiže ove jeseni i to 31. oktobra. Najavljena je i Wii U verzija koja za sada još nije dobila zvanični datum izlaska.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 5:

  1. Ubisoft je na dobrom putu da nadmaši Square Enix i Blizzard po kvalitetu trejlera.

    OdgovoriIzbriši
  2. Od 0:45 morao sam da iskljucim zvuk jer ne podnosim ovakva americka pro*eravanja. Malo me je razocarao trejler, prema onome sto sam procitao do sada o igri (nagadjanja uglavnom) ocekivao sam da ovaj Connor bude neopredeljen po pitanju strane, a on u trejleru kolje samo engleze. Doduse, poslednja scene u kojoj on sa strane posmatra bitku mi ipak daje tracak nade da ovo nece biti parkur CoD.

    OdgovoriIzbriši
  3. A ti si to odigrao igru pa znaš da će ubijati samo Engleze? Po onome što ja znam (potvrđene informacije iz GameInformera) ubijaće na obe strane...
    Za trejler je jasno zašto je ovako urađen.

    OdgovoriIzbriši
  4. Ko je rekao da znam o cemu ce se raditi u igri? Govorim samo na osnovu trejlera gde je cinjenicno stanje takvo da ubija samo engleze. To ne mozes poreci. ;)

    OdgovoriIzbriši
  5. Trejler je OK, mada Capcom ima za sada najbolje. SF x Tekken trejleri su rađeni po principu partikla i fluida, iako nestvarni, tehnički su zahtevniji i teži da se urade.

    Ali ljudi, OUTDOOR NAJZAD! Pa znate šta ovo znači za ubicu? Igralište, bukvalno!
    Ako bude bilo u šumi 70% igre uživaću kao dete.

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!