20. ožu 2012.

The Banner Saga

Kickstarter je oživeo i vikinge izgleda. The Banner Saga je nešto između RPG igre i strategije, sa dijaloškim izborima koji bitno utiču na tok priče i život likova, ali isitiču se i druge stvari. Naslov krasi umteničko-nacrtani izgled, kao u kakvom animiranom filmu. Stiže nam na leto. U nastavku pogledajte promotivni video, da vidite kako to lepo izgleda.


Hteo bih da dodam i to da je Stoic, kao razvojni tim koji radi na ovom naslovu, sastavljen od troje ljudi. Gledajući proizvod, ne preostaje ništa drugo nego da se čovek prosto zadivi. Odavno su prešli marginu za finansiranje. Očekujemo samo one prave, krvave i dugobrade vikinge, svaki sa sikirom u ruci!
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 8:

  1. Ovaj spoj interaktivnog stripa i potezne strategije izgleda veoma zanimljivo, a i nagrade su dobre. Još ako ima i dobru priču.... :D

    OdgovoriIzbriši
  2. One of our major goals for The Banner Saga was the opportunity to do a mature game for adults in the vein of Game of Thrones or The Black Company. The disclaimer here is that we're not making a story based on either of these, just that we love the tone and that's the feeling we want to have in our story. When we say it's a mature story we want the player to understand it's about cultural intrigue and the relationships between the characters, not sex, swearing and violence.

    Ovo mi se sviđa jer je to postao moj omiljeni tip fantasyja. Inače borba bi po njima trebalo najviše da liči na Final Fantasy Tactics a valjda će imati i slično odrađeno razvijanje skillova i regrutovanje novih likova.

    OdgovoriIzbriši
  3. Ukoliko ikada budete imali prilike, bacite pogled na strip Vinland Saga. O vikinzima je isto.

    OdgovoriIzbriši
  4. Čuo sam za taj strip isto u jednoj temi o ovoj igri ali nema ništa od toga. Ako nekad naprave anime rado ću ga odgledati ali ovako ne posedujem e-reader a oči mi se lako zamaraju tako da nema govora u čitanju stripova na PC monitoru...

    OdgovoriIzbriši
  5. Izgleda da su svi likovi koji stoje iza ovog projekta ex-BioWare. Njihovi bivši šefovi nikada ne bi odobrili ovakvu igru.:)
    Ako bi im donirao nešto verovatno bih išao na 10$ zbog kopije igre. Nažalost, trenutno nisam pri parama.

    OdgovoriIzbriši
  6. Pa i liči pomalo na ono Flash izdanje Dragon Age-a.

    OdgovoriIzbriši
  7. Ne znam sta da kazem, iz nekog razloga me podseca na one old school igre sto su imale sve - simapticnu grafiku i zaraznost. A to mi se bas svidZa! :)

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!