12. ožu 2012.

Children of Liberty, nove slike i video

Veče pred početak Američke revolucije, četiri mlađanih heroja imaju zadatak da izbave iz zatvora svoje roditelje. Britanska armija ("Crveni kaputi") planira neki iznenadni napad, a na našim herojima je da ih zaustave. Children of Liberty je istorijska 2D arkadna skrivalica, sa 3D pozadinom i ručno rađenim animacijama. Naslov je trenutno u alfa fazi, može se naći i pokupiti besplatno odavde.








Kao većina klasična arkada, ovo treba igrati brzo i spretno. Svaki od četiri likova koje birate ima poseban način igranja. Joseph poseduje Double Jump i koristi drveni mač. Ally je ultimativni parkurista. Doug ide tvrdoglavo pravolinijskim smerom kroz "crvene". A Sarah je ozloglašeni Colonial Ninja. Autori su obećali urnebesne susrete sa pravim istorijskim ličnostima koje su učestvovale u stvaranju Amerike, poput Samuel Adams-a, John Hancock-a, Margaret Gage-a i Paul Revere-a. Na kraju, ako ste pri parama, možete donirati uz pomoć Kickstarter-a i obezbediti ovom prelepom naslovu dalji razvoj.

Inače, samostalni razvojni tim Lantana Games su diplomci Savannah College of Art and Design-a. Odatle i takav umetnički izgled igre.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

0 comments:

Objavi komentar

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!