17. ožu 2012.

Defiance, MMO i naučnofantastična serija

Kompjuterske igre oživljavaju, potvrđeno je! Syfy kanal je objavio imena ljudi koji će glumiti u naučnofantastičnoj seriji Defiance, što je takođe istoimeni MMO Trion Worlds-a. Ovo je prva serija koja će se "spojiti" sa samom igrom. Produkcija pilot epizode počinje u Aprilu u Torontu, a pogledajte u prilogu koja imena rade na njoj i ko su najavljeni glumci.

Režiser je Scott Stewart (Legion, Priest), a scenaristi i producenti su Rockne O’Bannon (Farscape), Kevin Murphy (Desperate Housewives, Caprica, Hellcats) i Michael Taylor (Battlestar Galactica). Odlična i solidna ekipa!

Amanda-u Rosewater glumi Julie Benz. Ona je idalista po prirodi i gradonačelnik jednog rudarskog gradića. Stephanie Leonidas glumi Irisa-u, egzotičnu lepoticu, ratnicu i pripadnicu vanzemaljske rase Irathient. Kada Nolan (igra ga Grant Bowler) ubije njenog oca koji je bio kriminalac, usvaja je kao devojčicu i uči raznim ratnim veštinama. Nolan je inače izgubio porodicu u nekom ratu. Tony Curran predstavljaće Datak Tarr-a, pripadnika elitne rase vanzemaljaca Castithans. Pobegao je sa rodne planete koja je uništena. Datak-ovu ženu igraće Jaime Murray. Stahma je vrlo pronincljiva, bila je na visokom položaju dok nije pobegla uništenju rodnoga sveta sa mužem. Na rečima je opasnija od njega i daleko lukavija.

Ne znam za vas ostale, ali ja jedva čekam seriju. Kako je ovo prvo stapanje sa univerzumom jedne igre koja traje sve vreme u pozadini, živo me zanima kako će da utiču jedno na drugo.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

0 comments:

Objavi komentar

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!