15. ožu 2012.

Diablo III stiže 15. maja

Smak sveta! Blizzard Entertainment, danas je iznenada objavio da Diablo III, naredno poglavlje u sagi o neprolaznom prokletstvu, stiže 15. maja. Rusija, južna Amerika i Kina čekaće 7. jun. Cena... 45 britanskih funti za obično pakovanje (digitalno ili u kutiji), te "samo" 70 funti za kolekcionarsko izdanje, koje sadrži igru, 2x blue-ray disk sa snimcima iz perioda izrade, soundtrack na CD-u, knjigu sa 208 strana umetničkih ilustracija, te "soulstone" od 4GB (na njemu dolaze Diablo II i ekspanzija - besplatno, te neki predmeti koje možete aktivirati u igrama Diablo III, WoW i Starcraft II).

Igrači koji do 1. maja uplate godišnju pretplatu za World of Warcraft dobijaju Diablo III besplatno. Naručivanje je počelo. Preporučujemo, ako još uvek niste, da obavezno pogledate aša dva snimka sa početka beta-testa igre...





Ukratko, sve što sam video u beti navodi me na jedan zaključak - 'rani štednju pak' šalji na karticu, Blizzard se umiriti ne može!
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

3 komentara:

  1. Dobro je što su objavili precizan datum pošto su hejteri već počeli da predviđaju da će igra biti odložena do sledeće godine... Inače kupiće se sigurno pošto mislim da će igra biti epic ali kupiću samo standardno izdanje i to možda ne ove godine.

    OdgovoriIzbriši
  2. 'начи шок врсте електро кацам видо ову вест типа иѕненаднзу!!!

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!