27. ožu 2012.

Gas Guzzlers: Combat Carnage, stiže u aprilu


Ne možete a da se ne osetite ponosno kada pišete vest za naslov koji dolazi sa Balkanskih prostora i to od komšija iz Hrvatske, mladog Zagrebačkog razvojnog tima Gamepires. Zvaničan datum objavljivanja (u celom svetu) je 25. April, a u maloprodajne dućane stiže nešto kasnije. Ali zato možete da probate demo odmah! Gas Guzzlers: Combat Carnage će u Srbiji biti objavljen zahvaljujući Konelek-u.




Trkački naslov sa napucavanjem (mašinka na krov auta), prvi sa ovih prostora, sadržaće neke nama veoma poznate modele automobila: Fića, Stojadin i Reno 4. Za proboj na svetsko tržište autorskom timu pomogao je Tom Ohle, inače čovek koji je ranije uskočio u pomoć i CD Projekt-u dok su još bili svež. Zanimljivost je i to da je Greg Hill radio na muzici igre, a ovaj veteran je poznat po muzici iz Need For Speed serijala. Ne znam za vas, ali ja sam se baš zagrejao za neku trku sa domaćinskim vozilima.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 6:

  1. Fića + mašinka :D
    Zanimljivo je to da dosta dobrih naslova su napravile komšije... mi malo tu zaostajemo.

    OdgovoriIzbriši
  2. Ma jok, pa tu je InMomentum na primer.
    Samo što mi ne promovišemo paklenu automobilsku industriju :D
    Šalim se, naravno. Ali imati naslov nalik na Twisted Metal, pun automobila sa naših prostora, je super. Stojadin i Fića će da postanu in ponovo.

    OdgovoriIzbriši
  3. Nismo mi napravili ništa ni blizu poznato kao što je prvi Serious Sam. Istini za volju nije ni iz lepe njihove stigla nijedna druga ni približno toliko uspešna igra uključujući SS2 i 3 koji nisu uopšte ispunili očekivanja ali je zato originalni Serious Sam jedan od klasika PC gaminga.

    OdgovoriIzbriši
  4. Skinuh demo, nije loša igra. Nadam se da će full verzija biti ispoliranija. :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Bice ispolirana igra. Planirali su izdati beta patch ali previse promjena su napravili pa bi im oduzelo vremena da upakuju samo u demo verziju pa su zato odustali. Inace dobri su likovi slusaju komentare igraca i odgovaraju na skoro sva pitanja :D

    OdgovoriIzbriši
  6. Skupiš ortake, pogodiš tematsku muziku i kreneš sa igrom:
    http://www.youtube.com/watch?v=WCONjKnsEuM&feature=related

    :D

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!