28. ožu 2012.

Gettysburg: Armored Warfare u prodaji

Da budemo precizni, od juče, 27. Marta. Ova mešavina FPS-a (tačnije TPS-a, kao third person shooter) i RTS-a može da se pazari sa Steam-a po ceni od 9,99€ . Steampunk alternativa Civilnog rata izgleda sočno na ekranu kada se raspali multiplayer 32 na 32 igrača. Zato vam predlažem da bez odlaganja pogledate promotivni video u nastavku.


Par stvari koje zaista želim ovde da isprobam. Dirižabl, kao da je bilo ikakve sumnje za to. Hoću i da uzjašem konja, pošto zaista ne vidim luđi jurišni napad više sličniji kamikazama od ovoga kada na mene roštilja ručni top sa hiljadu metaka u minuti.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

4 komentara:

  1. http://www.youtube.com/watch?v=l3VaSl5jhPA
    :(

    OdgovoriIzbriši
  2. Hteo sam i ja to da linkujem.
    Koga mrzi da pogleda- lik u klipu dugom 15ak minuta, u kom pokusava da predstavi igru, 4 puta resetuje igru zbog crasha i dozivljava jos nekoliko in-game bagova.

    OdgovoriIzbriši
  3. Popraviće, bez brige. Paradox-ova izdanja obično ne rade "baš najbolje" odmah na početku. Nažalost to je tako. Nikad nisu ispalili ljude za zakrpu.

    OdgovoriIzbriši
  4. Pa jel se sećate na šta je Magicka ličila kad je igra tek izašla? Paradox nije baš poznat po tome da izbacuje igre u dobrom stanju... A i ne verujem da je situacija baš toliko loša kao što ju je taj lik sa videa predstavio. Moguće je da je problem do njegove konfiguracije pošto ako pogledate forume dosta ljudi fino igra igru a isto ovo je igra koja je baš dizajnirana za multiplejer a on je pokušao da isproba multi samo jednom pred kraj videa tako da nisam siguran da li njegovo mišljenje o igri ima pravu vrednost...

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!