13. ožu 2012.

Guild Wars 2: Ko rano rani, betu i 3 dana igranja zgrabi!

NCsoft, jedan od najpoznatijih svetskih izdavača MMO igara, danas je objavio program za rano naručivanje najavljene igre Guild Wars 2, koja je jedno od najočekivanijih čuda ove godine. Od 10. aprila, svi igrači koji pre objavljivanja naruče GW2, Deluxe ili Kolekcionarski Digitalni Deluxe primerak, dobiće garantovan upad u sve beta-vikende do objavljivanja igre i 3 dana ranog početka, što će im dati šansu da krenu pre ostalih igrača i obezbede ime koje žele. Besplatan bonus je nekakva traka u igri koju možete vezati oko glave, a koja menja atribute.


Guild Wars 2 Collector’s Edition sadrži mnogo toga pored igre, a centralno mesto zauzima 25cm visoka, ručno oslikana statua ratnika po imenu Rytlock Brimstone, koji maše plamtećim mačem! Tu je i jedinstveni ram sa 5 odštampanih slika umetnika koji rade koncepte za GW2, knjižica "Making of Guild Wars 2" od 112 strana i u tvrdom povezu, "Best of Guild Wars 2 Soundtrack CD" nagrađivanog kompozitora čije je ime, Jeremy Soule, poznato svakom ko je igrao prvu igru, te na koncu - pet predmeta u igri, uključujući minipeta Mistfire Wolf i minijaturnu verziju pomenute statue.

Cena, Bing? - Sitnica! 149.99€ za kolekcionarsku Deluxe kutiju, 74€ za Digital Deluxe i relativno pristupačnih (počnite da štedite) 54.99€ za Standard Edition. Doduše, podaci su za EU, mi još uvek nismo u EU pa možda od toga bude neke koristi, u vidu niže cene...
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 5:

  1. Ooooo...pa dobro. Vredan je ovo materijal, posebno taj artbook. Ali nemam para sada...extra.

    OdgovoriIzbriši
  2. Dobijanje ingame itema koji nisu čista kozmetika za kupce skupljih verzija igre je IMHO totalno lame i pederski.

    OdgovoriIzbriši
  3. BTW na Zavvi već ima da se kupi za 40 funti pre-order.

    OdgovoriIzbriši
  4. @DeCoy
    Slažem se... To je lame i u SP igrama a kod MP igara i posebno za jedan MMO to je već bezobrazluk. Taj item je sigurno prejak i staviće igrače koji su kupili ovo izdanje u nefer prednost na početku! Protiv ovakvih stvari se stvarno treba buniti.

    OdgovoriIzbriši
  5. Slažem se, ali ne treba zaboraviti da je tako nešto, ma koliko niko ne pominjao, bilo prisutno i u kecu. Nije bilo moguće kupiti "jake" predmete u ugrađenoj prodavnici (već samo još likova, dodatne setove misija itd.), ali igrači koji su kupili preorder, 1 million players, 3 million players i complete edition dobili su dodatne "overpowered" predmete.

    Uz 3 million je dolazilo jedno 19/35 oružje za svaku klasu, uz Complete - Mox!

    Tako da, nije "pošteno", al' ništa novo za GW. Inače, s obzirom na to da je PvP izjednačen automatskim dizanjem levela, niko neće biti u prednosti u odnosu na vas... a sama igra (kampanja, da tako kažem) je PvE, tako da je svejedno dal neko ima jak čekić il' nema, ako ne može da ga iskoristi u potpunosti dok ne dođe do levela na kojem vi možete da dobijete 3 takva ista oružja regularno.

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!