9. ožu 2012.

Mass Effect: Paragon Lost, anime adaptacija


Nemojte se čuditi, nije ovo prva anime adaptacija za koju je EA odovjio lepu svotu novca. Setite se Dante's Inferno-a, jer uskoro i (zakasneli) Dragon Age: Dawn of the Seeker čeka datum izlaska. Mass Effect: Paragon Lost, kao i prethodno navedene, radiće autori najpoznatiji po Ghost in The Shell-u, legendarnoj anime adaptaciji popularne japanske mange - Production I.G. Jedini problem je što je zvanični sajt zaključan regijski, pa je trenutno nemoguće pogledati trejler.

Osim toga, ova anime adaptacija je posrednik priče. Hronološki prethodi ME3 i to je sve što ću vam odati. Zašto je tek u pripremi, zašto je tek sad najavljeno, zašto nije izašlo pre igre, zašto treba pare i na to da odvojimo pored mnoštva DLC paketa? Razmislite sami, ali mislim da znate odgovor na to pitanje. Naravno, to ne znači ni u kom slučaju da će anime biti nužno lošeg kvaliteta, jer ga radi sjajna ekipa. Bio bi red da konačno vidimo Šeparda i na nekom velikom platnu, ali još su u toku pregovori sa Holivudom u vezi filma. Ovo ljubiteljima franšize dođe kao nekakvo predjelo.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 5:

  1. To što anime nije izbačen baš pre igre meni govori da nije samo predjelo koje treba da zaradi na uspehu ME3 već se radi o ozbiljnoj produkciji... I odličan tim radi na filmu tako da će verovatno biti dosta dobar. Inače James Vega će biti glavni lik a postoji po nekima i šansa da on u budućnosti dobije vlastitu spin-off igru.

    OdgovoriIzbriši
  2. Ta sjajna ekipa je radila i na par Halo Legends kratkih filmova (smeće), a odgovorni su i za taj Dawn of the Seeker koji izgleda ovako:
    www.youtube.com/watch?v=Nm-kJ5vQ8Ig
    Mislim da nije potreban nikakav komentar.;) Ali, uredu je. Ljudi moraju od nečega da žive. Verujem da će biodronovi rado odgledati oba filma.

    OdgovoriIzbriši
  3. @Danilo S.
    Ti si to već gledao Dawn of the Seeker pa znaš da je loš? Ja ne vidim šta ima da se nekome ne svidi u vezi trejlera pošto je odlično preneo Dragon Age atmosferu i akciju.
    Naravno ništa se ne može znati sigurno dok se anime ne odgleda a za to ćemo morati još da čekamo.

    OdgovoriIzbriši
  4. Dead Space: Downfall je na primer radila ekipa Film Roman.
    Production I.G. ipak spada u onih nekoliko izdvojenih, najpoznatijih anime studia u Japanu. Uradiće super šta god im se predstavi.
    Ali, kol'ko para tol'ko i muzike.

    Dobro se sećam kada sam svojevremeno igrao King of Fighters, pa čuo da rade oni anime. Četiri epizode od 10 minuta su uradili, baš je bilo bezveze.

    OdgovoriIzbriši
  5. @Link_Pain
    Slažem se da su među najboljim studijima... Rekao bih da u ovom slučaju imaju i pare i slobodu. Nije im EA platio neku siću da naprave anime samo par meseci pre izlaska igre. Dawn of the Seeker je odavno najavljen a još uvek nema siguran datum izlaska. Znači da uopšte ne žure. Za Paragon Lost još nema ni govora o datumu izlaska i ko zna kada ćemo imati priliku da ga gledamo. Ja u svakom slučaju imam poverenje u oba projekta.

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!