7. ožu 2012.

Novi SimCity najavljen

EA je, pored nove igre iz serijala Medal of Honor, na GDC skupu najavio i novu SimCity igru. Serijal je doživjeo reboot i EA obećava da će igra biti mnogo zabavnija, detaljnija i veća. Odluke igrača će mnogo više da utiču na grad nego prije, polje za igru će biti mnogo veće zbog multiplayer djela igre, a da sve to izgleda dobro pobrinuće se GlassBox pokretač razvojnog tima Maxis. Promotivni video i  concept art možete pogledati u nastavku.Igra dolazi na PC iduće godine a više informacija se očekuje na E3 sajmu koji se održava od 5.-7. juna ove godine.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

4 komentara:

 1. EA nastavlja da podržava PC gaming. Svaka čast. Malo drugih izdavača bi se usudilo da rizikuje sa AAA produkcijom jedne upravljačke simulacije za PC...

  OdgovoriIzbriši
 2. Hocem komada tri! Samo neka radi kao stare SimCity igre...

  OdgovoriIzbriši
 3. Bas sam dugo cekao ovaj nastavak. Sto je najvaznije, najavili su da ce SC5 biti modabilan. :D

  A sada idem da proverim stanje svojih naseobina u SC4. :D

  OdgovoriIzbriši
 4. SimCity se prebacio i na pametne telefone u verziji Deluxe ! I svako ga moze preuzeti ako ima Symbian ili Android OS . Igra je uradjena kao SimCity 3000 koja je objavljena 1999. godine. A sto se tice ove recencije jedva cekam da igra izadje ! I mislim da EA treba da nastavi sa SimCity-jem !

  OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!