27. ožu 2012.

Risen 2, novi video

Pyranha bytes, razvojni studio iza naslova Gothic 1, 2, 3 i Risen, javlja da će igra Risen 2 uskoro biti gotova, te da već sad može da se naruči putem digitalnih prodavnica poput Steama. Podsećamo, reč je o nastavku sage o bezimenom heroju koji je pobedio jednog od titana i tako zaštitio ostrvo na kojem se obreo... ali ostali titani vršljaju svetom, sprečavaju plovidbu, uništavaju civilizaciju.


Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 9:

 1. Ova igra mi deluje jeftino i još lošije od prvog Risena... Bolje im je da pokušaju da nađu boljeg izdavača i solidan budžet pa da počnu da ra radi sledeći Gothic.

  OdgovoriIzbriši
 2. ... nemaju oni prava na ime Gothic.

  OdgovoriIzbriši
 3. Širiš dezinformacije...
  http://www.dasreviews.com/das-game-news/gothic-series-rights-piranha-bytes/

  OdgovoriIzbriši
 4. To što će ih dobiti u neodređenoj budućnosti ne znači da ih imaju trenutno ili da će ih imati sutra.

  OdgovoriIzbriši
 5. nista njima ne fali ni ovako, a sumnjam da je od gothica ista ostalo. On se za nas zavrsio jos 2006

  OdgovoriIzbriši
 6. Risen 1 je bas bio dobar, dvojka za sad izgleda dobro.

  OdgovoriIzbriši
 7. The Pirate I was meant to be, trim the sails and roam the sea!

  Pošto nema Dejvia Džonsa, pretpostavljam da treba da odustanemo od nade da ćemo moći da ukrademo njegovo srce, progutamo ključ kovčega koji ga drži i iskontrolišemo Krakena koga će da napadne?

  OdgovoriIzbriši
 8. Razvijan je novi Pirates of the Caribbean RPG pre par godina ako se sećaš ali Dizni je otkazao igru jer nažalost nije zadovoljavala ni minimalne standarde kvaliteta. Bilo bi dobro da vidimo još igara smeštenih u taj univerzum. Dizni danas ima Warrena Spectora i ceo njegov Junction Point tim pa bi mogli da njih puste da razviju novu PotC igru kada završe Epic Mickey 2...

  OdgovoriIzbriši
 9. I meni je kec bio dojajan. Jedino mi se poslednji chapter nije previse dopao i to sto magije i ranged nisu dobri kao melee. Mada ni melee nije bio sjajan kad ima malo vise protivnika.

  OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!