6. ožu 2012.

Star Wars: The Old Republic DLC - Legacy

EA nastavlja da služi igračima na njihovom najboljem i najrevolucionarnijem naslovu u MMORPG sferi igara! Ok, prestaću. Pored novog sadržaja koji ću izlistati u prilogu, napravili su Friends Trial sistem. Pretplatnici treba da pozovu do tri drugara, čime će im kao posrednici omogućiti da naslov probaju do 15 iskustvenog nivoa u trajanju od 7 dana kao krajnje granice. Nigde ne piše šta pretplatnici dobijaju kao nagradu zauzvrat što rade posao komercijalne službe, što je vrlo zanimljivo.

Od novog sadržaja stigle su posebne PvP zone sa rangiranjem, Guild banke, Legacy sposobnosti, nova oprema i novi zadaci/zone:
 • Flashpoint: Lost Island - otrkrivate izvor Rakghoul virusa
 • Operation: Explosive Conflict - 8 ili 16 igrača na planeti Denova protiv armije Droida
 • Warzone: Novare Coast - kao Huttball Warzone, dva tima (bilo Republika ili Imperija) u deathmach-u sa zauzimanjem taktičkih lokacija

Proširenje stiže u Aprilu, a Friends Trial je moguć od sutra (6. Marta). Inače, ko ne otvori mejl od prijatelja u roku od 14 dana može da zaboravi na probno igranje. Nagovestili su i neke specijalne ponude za nove igrače ako posete zvaničnu stranicu Origin-a. Da ne zaboravim, imate uživo snimak diskutovanja o razvoju igre. Oko 200 Guild-ova sa svojim članovima učestvuju u ovoj otvorenoj raspravi, stranica je na ovoj adresi.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

4 komentara:

 1. Zašto DLC? Ovo je content patch, 1.2 to be precise. ;)

  OdgovoriIzbriši
 2. Zato što nam je EA tako napisao u press release koji je stigao na mejl. ;)

  OdgovoriIzbriši
 3. I patch i DLC, to be even more precise :P
  Samo što su drobili u mejlu za taj "Friend System novog DLC-a".

  OdgovoriIzbriši
 4. @Walker: Čudno, smatrao sam da se DLC odnosi na nešto što nije mandatory za skidanje. Never mind then.

  OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!