9. tra 2012.

Carrier Command: Gaea Mission, Play & Contribute Beta

Bohemia Interactive poziva sve igrače, koji verno čekaju na Carrier Command: Gaea Mission, da se prijave za Play & Contribute Beta i podrže dalji razvoj igre. Kako navode, za entuzijaste, cene "podrške" su 19.99€, za običnu, i 39.99€ za premium verziju. Po završetku beta faze svi će dobiti finalnu verziju igre. S tim što će oni koji su platili manje dobiti jednu digitalnu, dok će oni koji su platili više dobiti dve kopije (Steam i Store.bistudio.com) zajedno sa digitalnim soundtrack-om. U nastavku sledi promotivni video.


Šta beta nudi sada? Pozamašni deo strateške kampanje (Strategic Campaign). Igračima je na raspolaganju 9 osvojivih ostrva (biće ih više od 30 u finalnoj verziji), koja zauzimaju za sebe boreći se sa svojim protivnicima. Njihovim osvajanjem dobijaju nove strateške opcije, poput građenja ključnih ofanzivno-defanzivnih baza ili rudarskih kolonija. Cilj je probijati se samo napred dok ne uništite protivnika (njegov nosač).

Ova kratka kampanja je veoma slična Gaea Mission kampanji, s tim što će u finalnoj verziji igre biti više fokusa na samu priču. Uzgred, ne očekujte neke detaljne tutorijale koji vam objašnjavaju kako se igra ovo čudo. Nema ni nekih preteranih međuanimacija, a ni FPS misija. Igrači će dobiti samo neko kratko uputstvo, gde je suva suština opisana za igranje u beti. Zajednica vam ipak može puno pomoći, nadalje ukoliko posetite ova dva linka.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

0 comments:

Objavi komentar

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!