16. tra 2012.

Crysis 3 zvanično najavljen

EA i Crytek danas su zvanično najavili novi nastavak serijala Crysis, pod nazivom Crysis 3. Igrači će da budu stavljeni u ulogu Prophet-a (jedan od protagonista prošlih igara) koji se vraća u New York i otkriva da život u njemu više nije kao što je nekad bio. Godina je 2047. i grad su preuzele korumpirane snage korporacije Cell.  Pod izgovorom da čiste grad od preostalih vanzemaljaca rase Ceph, Cell snage pokušavaju da obezbjede svjetsku dominaciju korištenjem vanzemaljske tehnologije.



New York postaje urbana džungla podjeljena na 7 distrikta poznatih pod nazivom "Sedam Čuda". Distrikte karakterišu močvare, gusto zarasli djelovi grada i prašume, kao i novonastale rijeke. Novo okruženje zahtjeva i nove borbene taktike, pa će tako Prophet da dobije novo oružje u vidu luka i strele kao i novu verziju Nano-odjela.




Igra izlazi na proljeće 2013. godine, za sve vodeće platforme - PC, Xbox 360 i PS3. Već je sada moguće naručiti igru putem EA online trgovine Origin, ili mesnih trgovina. Postojaće više verzija igre: Crysis 3, Crysis 3 Limited Edition i Crysis 3 Hunter Edition. U zavisnosti od verzije i prodavnice, pre-order bonusi će se razlikovati.


Više informacija o igri očekujte u narednim sedmicama, kao i tokom E3 sajma početkom juna.

Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 5:

  1. Lepo...lepo...pročitao sam radnju priče i dovoljno mi je da se smorim u startu. EA, usreći nas ponovo.

    OdgovoriIzbriši
  2. Ovo će biti sjajno. Ruševine grada prekrivene džunglom, sedam posebnih zona sa različitom florom i faunom. To bi moglo biti odlično okruženje za igru. Igra se nestrpljivo čeka!
    @Link_Pain
    Niko ne igra igre iz ovog serijala zbog priče...

    OdgovoriIzbriši
  3. Wau, yeee! Superiška! Isto kao drugi deo!

    (ja sam, nekada davno, a nisam ni jedini)

    OdgovoriIzbriši
  4. Meni su priča i likovi potpuno generički i nezanimljivi a baš sam uživao u svim igrama iz serijala... Kec malo kao da oponaša šmek akcija iz osamdesetih, Warhead posebno, tako da to možda nekima može da se svidi.
    Inače će C3 biti bliže prvom delu po dizajnu nivoa, biće otvoreniji i više u sandbox fazonu tako da ne shvatam šta ti se ne sviđa.

    OdgovoriIzbriši
  5. Prazna obećanja, to ne volim.
    Ne verujem da će C3 biti bliži kecu, ali optimista sam uvek bio.

    Dvojka mi se nije svidela zbog preterane linearnosti, uopšte. Oni trenuci kada "očitavaš okolinu", šta je to? Dva tri smera kroz jednu sobu? Čoveče, nemoguće je skrenuti gde ti nije navedeno. A tu gde jeste čuči armija protivnika. Evo klasičan primer. Dakle, pokazuje mi na jedan jedini deo gde mogu da se popnem, nigde drugde iako su teksture negde maltene iste i izgleda moguće to uraditi. Uhvati se tu, skoči tu, nema više. Zadnji nivo je jedini bio iole manje linearan. U kecu je "prava" džungla bila pa se snađi kako znaš i umeš. Ceo nivo pretrčiš ili napraviš genocid. Dvojka ima jedno jedino rešenje = genocid.
    Trojka ima obećanje, ništa više. Na to smo svi oguglali, makar dok ne vidimo neki kvalitetan gameplay video.

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!