25. tra 2012.

Guild Wars 2: Prvi beta vikend


NC Soft i Arena.Net sa ponosom najavljuju prvi beta-vikend posvećen testiranju servera igre Guild Wars 2 pod značajnim opterećenjem. Žurka počinje u petak uveče, a traje sve do ponedeljka ujutro, što znači da će veliki broj igrača sledeću sedmicu započeti sa ogromnim podočnjacima. Pravo učešća imaju svi koji su već kupili igru, ali i brojni novinari, te dobitnici pristupnih šifri na raznim promocijama. Beta verzija klijenta "teška" je oko 15 Gb, a moguće je preuzeti je već danas.

Igrive rase u vreme ovog testa su Human, Norn i Charr (iskustveni nivoi 1-30), ličnu priču biće moguće isprobati do 20. nivoa, a od tamnica otvorena će biti samo Ascalon Catacombs. Reč je o instanci tridesetog nivoa koja se nalazi na obodu Charr teritorije, u blizini Crne Citadele. NPC koji se nalazi ispred ulaza će svim igračima "pozajmiti" odgovarajuće oružje i omogućiti im da ne budu neadekvatno pripremljeni za istraživanje i borbu. Po prvi put, biće moguće videti i Lion's Arch, grad nekada poznat po najboljoj trgovini, a sada stecište pirata. Takođe, igrači će biti u prilici da isprobaju takmičarski PvP i "World vs. World".

Pitanje za vas, poštovani čitaoci, jeste sledeće: Da li želite audio komentar uz višečasovni snimak koji ćemo specijalno za vas napraviti ovog vikenda, ili da samo snimimo pa sami "hvatate" ko, gde i šta?






Učešće u beta-vikendu omogućio nam je domaći distributer igre, Extreme CC
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 11:

  1. Audio. I pozivnicu za betu,ako nije problem. :d

    OdgovoriIzbriši
  2. Sa komentarima naravno i da bude dosta materijala :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Šteka se kinta da se ovo naruči. I ja galasam za audio (u 1080p snimak ako nije problem :P). Dugo sam se razmišljao da li kupiti Diablo III ili GW2 i odlučio sam se za drugi naslov. Recite mi da nisam pogrešio :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Da čujemo i vaš komentar i mišljenje o beti pošto je tako zanimljivije... Običnih gameplay snimaka GW dvojke ima na sve strane.

    OdgovoriIzbriši
  5. komentar i što više pvp-a :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Noisy:
    Vidiš, mene PvP ne zanima i pitanje da li bih se i setio da ga isprobam da nisi pomenuo...

    Ajd' napišite "muzičke želje", pa da vidim za vikend šta bih mogao da ispunim - rase, klase, neki deo mehanike itd, čisto da zapišem na šta da obratim pažnju prilikom testiranja.

    Nažalost, nemamo mogućnost (upload) za live stream + voice chat sa publikom, ali i tehnika 'snimak + želje unapred' će da posluži, nadam se.

    OdgovoriIzbriši
  7. Neko pesničenje bi dobro došlo...to se retko viđa. Char su dobri sa tim, ako se ne varam.

    OdgovoriIzbriši
  8. Uf Char je uglavnom pokrio TB a Yogscast su pokrili Norn. Ako može stvarno taj story mode da vidimo kako izgleda na primer i neki nekormanser, elemntalista ili inžinjerac :D

    OdgovoriIzbriši
  9. Human Necro će sigurno biti isproban :)

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!