13. tra 2012.

Iron Front – Liberation 1944, editor i multiplayer detalji


Deep Silver i X1 Software objavili su neke detalje vezane za editor i multiplayer, taktičke pucačine Iron Front – Liberation 1944. Baziran na pokretaču ARMA II Operation Arrowhead od Boehmia Interactive, naslov će se pojaviti u prodaji 25. maja kao PC ekskluziva. U nastavku su slike.

Preko editor-a, pored kompletne ratne mašinerije koja je dostupna za modifikovanje, igraći će moći sami da dizajniraju i stvore jedinstven izgled nivoa. Nije bitno imati što više stvari na mapi, važno je to i tanano spakovati, tako da se svako prilagodi atmosferi novog nivoa. Bilo da su to putni znakovi, građevine, ruševine po putevima ili nešto drugo, pustite mašti na volju. Posle podelite iskustvo sa drugarima na internetu u zajedničkoj partiji.



Samim tim, multiplayer je jako zanimljiv i kreativan. Capture the Flag i Deathmatch bi trebalo da su vam poznati odavno, makar i kao nazivi. Blitzkrieg je specifičan, kao i Tanks Only vid igranja na svetskoj mreži. U prvom ćete se boriti za kontrolu mesta gde se stvaraju igrači kada popiju fatalnu štetu. U drugom svi sedaju u svoje Panzer-e i započinju nešto nalik američkom sudaranju automobila, ali koji nasumično ispaljuju projektile iz topova. Pitam se postoji li friendly fire, u slučaju da neko "slučajno" omaši topovskom paljbom.




Znate li da u Americi ne postoji zakon kojim se zabranjuje kupovina ili vožnja tenka u javnosti? Ovaj "propust" bi mogli da iskoriste jednom za promociju.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

0 comments:

Objavi komentar

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!