20. tra 2012.

Legends of Pegasus, promotivni video


Nemački izdavački i razvojni tim Kalypso Media poznat je po velikom broju hitova koje je ponudio tokom godina, između ostalog i Sins of a Solar Empire. Što čini celu moju priču daleko lakšom, po onog ko je probao pomenutu igru, jer je na (4x) strategiju u svemiru Legends of Pegasus maltene imala direktan uticaj. Mešajući poteznu i mehaniku realnog vremena, naslov nas vodi u dubine nemilosrdnog svemira 23. veka. Potvrđen je za leto, a gameplay video čuči u nastavku.


Očekujte masivnu singleplayer kampanju, vanzemaljce, ali i izvrsnu multiplayer i LAN podršku. Pretpostavljam da je ovo, kako kažu stranci, "day one purchase" za mnoge.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

3 komentara:

  1. SoSE mi je jedna od najboljih igara, ali imam osećaj da će LoP zauzeti njno mesto.
    Koliko vidim, u LoP-u ima dizajniranja sopstvenih brodova, teraformiranja planeta i pre svega kampanja, što su neke mojih glavnih zamerki SoSE-u. SoSE ima mnogo ne potpunih, ili potpuni nedostatak opisa stvari kao što su koliko koje oružije nanosi štete na koji štit, opisi posebnih sposobnosti brodova i unapređenja. Što je najgore mogu se naći i netačne informacije. Pravi i detaljni opisi se ne mogu nači čak ni na oficijalnom sajtu već na wiki stanici napravljenoj od strane fanova.

    OdgovoriIzbriši
  2. @Mined

    Potpuno se slazem sa tobom sto se tice mana Sins of Solar Empire. Samo bih dodao i, za mene, veoma staticne i jednolicne borbe. Nadam se da ce LoP ispraviti to.

    Inace, mnogo sam uzivao u SoSE, vidim da ce ovo biti jos kompleksiniji i samim tim, interesantniji naslednik odlicne igre.

    OdgovoriIzbriši
  3. @Sledge_Hammer
    Jedimo bih doda da dizajniranje sopstvenih brodova je mač sa dve oštrice. Nadam se da to neće zeznuti.

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!