18. tra 2012.

Povratak Crnog Oka

Eh, kad se samo setim. Crno Oko (Das Schwarze Auge), stari dobri stoni RPG sistem koji je u Nemačkoj bio popularniji od D&D-a. Pa onda prva iz trilogije Realms of Arkania, Blade of Destiny... zatim Star Trail, uh uh...  onda Shadows over Riva... Zatim praznina, pustoš u duši, sve do Drakensang-a i The River of Time... I sada nam se bliži nova epizoda, Demonicon.

Pun naslov je The Dark Eye: Demonicon, a otvoren je i sajtić sa ogromnom količinom koječega, pa ga overite ukoliko ste pravi ljubitelj RPG-a. 


Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 7:

  1. Uf, ovo pre izgleda kao konzolaška akciona avantura
    http://www.youtube.com/watch?v=HWxQovkqATo
    I to loša konzolaška akciona avantura. Oću novi Drakensang!:(

    OdgovoriIzbriši
  2. Igrao sam samo prvi Drakensang: The Dark Eye (i bio ubedjen da je 'Drakensang' ime stonog FPRa, a ne 'The Dark Eye' :-/ ), i nije bio los. Kakav je nastavak?

    OdgovoriIzbriši
  3. Nastavak je u stvari prequel i bolji je od "prvog" imho.

    OdgovoriIzbriši
  4. Hm... Borba ne izgleda baš dobro na onom videu što je Danilo S.ostavio ali kažu da im je The Witcher inspiracija. I prvi Witcher je imao očajnu borbu pa je to nadoknadio pričom, količinom izbora i posledica, atmosferom... Ako ova igra to postigne onda se naravno slaba borba i ispod prosečna grafika mogu oprostiti.

    OdgovoriIzbriši
  5. @Indoril
    U, onda cu morati da ga probam, kad budem imao vremena!

    @Predrag
    Witcher 1 imao ocajnu borbu? Jedino ako smatras da su 'ocajno' i 'usloznjeno' sinonimi, nikako drugacije.

    OdgovoriIzbriši
  6. Jeste imao očajnu borbu. Ja baš obožavam serijal ali to je činjenica... Nema tu ništa usložnjeno ili teško, borba u igri je bila veoma jednolična i prosta. Witcher 2 je ogroman napredak na tom polju.

    OdgovoriIzbriši
  7. Svi hoćemo novi Drakensang... :(

    @Perdrag
    Sigurno, izuzetno prosto. Sa 6 stilova borbe, koji kada se nabudže, uništavaju protivnike i sa boka, jer te stalno napadaju ili "pljuju" nečim i ne čekaju "skriptovano" da li si se namestio. Ubedio (pobedio) si na polju kvantinih činjenica.

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!