8. svi 2012.

Hitman Absolution: Upoznajte Agenta 47

iO Interactive  je objavio novi promotivni video za igru Hitman Absolution, koji prikazuje elemente mehanike i predstavlja Agenta 47. Nova igra u serijalu Hitman urađena je u pokretaču Glacier 2, a promotivni video takodje pokazuje snagu tog paketa programa. Video možete pogledati u nastavku.


Hitman Absolution izlazi u toku ove godine.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 8:

  1. "Koristi svoj insekt" i vidi kroz zidove, derp. Nadam se da na najtezem podesavanju nema bilo kakvog pomagala u vezi polozaja neprijatelja, osim glavnih meta. Mada bi bilo zanimljivo da i njih nema na mapi, vec samo slika da znas kako izgleda.

    OdgovoriIzbriši
  2. Grafika i posebno upotreba svetlosnih efekata za sada izgledaju neverovatno. Biće ovo jedna od najatmosferičnijih igara.
    @Batistuta
    Da si pratio razvoj igre znao bi da će postojati hard core mod u kome kada je aktiviran nema upotrebe instinkt moći, neprijatelji će menjati putanje kojima se kreću na mapi umesto da se kreću samo utvrđenim putanjama koje se mogu naučiti, igrač će biti kažnjen za svako nepotrebno ubistvo... Tako da nema razloga da ni najokoreliji fanovi serijala budu zabrinuti jer igra će biti odlična.

    OdgovoriIzbriši
  3. Biće ovo jedna od šta?
    ...izgubio sam se kod atmosfere...mislio sam da je Maksa Pejn taj koji bi trebao da ima mračnije okruženje, a ne Hitman.

    Svejedno, odlično izgleda novi Hitman, ali Batistuta je lepo rekao. Šta će ljudima taj vision. Zar smo toliko retardirani? Ako imamo i najpišljiviju mapu ili slušalice koje će proizvesti zvuk koraka (ili zvučnike), šta će nam termovizija? Ne moraš biti okoreli ljubitelj serijala da shvatiš koliko je to glupo u igri gde nema augmentacija, poput Deus Ex:HR. Ni tamo to nisam koristio, iako mi je ceo prelazak bio u stealth maniru. Ljude je počelo da mrzi i da gledaju iza ćoška. Što četrdesetsedmici nisu grunuli i GPS u zadnjicu, da se bolje snađe ako treba do wc-a da ode.

    OdgovoriIzbriši
  4. Zaboravio sam na to menjanje putanja. To mi se svidja.
    Ranije sam malo pratio razvoj i nisam trazio neku potvrdu kako ce izgledati najveci nivo tezine. Ocekivao sam da to bude slicno predjasnjim delovima, ali sad kad sam video wallhack, malo sam se zapitao.

    OdgovoriIzbriši
  5. @Link_Pain
    Sad sam se ja izgubio. Prvo atmosfera =/= mračno okruženje. Drugo Hitman igre su uvek bile mračne.
    Inače neko te ne tera da koristiš instinkt na bilo kom nivou težine. Verovatno će biti nekih momenata na početku gde se mora koristiti u toku "tutoriala" ali par puta je ponovljeno u intervjuima da se misije mogu završiti a da nijednom ne aktiviraš instinkt. I biće sigurno objašnjeno u priči zašto agent 47 ima tu sposobnost. Tip je genetskim inžinjeringom stvoren da bude super vojnik... Nije imao tu moć u prošlim igrama ali biće verovatno objašnjeno da mu se neke sposobnosti postepeno javljaju tokom godina. Mislim da su pričali i o tome, postaviću link ako nađem. U svakom slučaju takva sposobnost ne odstupa od priče i settinga.

    OdgovoriIzbriši
  6. Много форсирају део са оним пандурима. Није ваљда да им је то нај што ће игра да понуди?

    OdgovoriIzbriši
  7. @Predrag Mihajlovic
    Jesu li? Ajd po čemu.
    Kažeš da će ovo biti najatmosferičnija igra. Nisam te razumeo na šta ciljaš, jer ne znam šta se podrazumeva pod najatmosferičnijim (osim pritiska možda...). Sama igra izgleda daleko mračnije nego svi raniji delovi zajedno. Ako je okruženje mračno, onda će i atmosfera biti takva. Naravno, očiglednih razloga i motiva iz priče za to ima. To je odlično!
    Ali, sto mu metaka, pa nije on Panišer. Iako pesma Megadeth-a može na obojicu da se primeni.

    Nemam ništa protiv takvog smera, jer dizajnirana mašina za ubijanje, u čovekovom telu, koja prvi put pronalazi emocije u sebi zvuči super za glavni motiv radnje. Ali to nije "baš" tako, pobesniš i sve eksplodira, te da ti omoguće pravljenje krvoprolića bez ikakvih posledica. Jer, u tom slučaju, Asura's Wrath naslov je pobedio. Priča je super, ali od igre imaš da pritisneš jedno dugme da bi izazovao kataklizmu velikih razmera na ekranu.

    Moje pitanje je prosto.
    Šta ograničava savršenog ubicu, koji može da gleda kroz zidove i kolje sve po mapi?
    Definitivno ne izjave tamo nekih zvaničnika, jer je tu samo delovi istine. Ono čime se hvale su prikazali u snimku, nismo baš takvi slepci. Samo neiživljeni.

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!