18. svi 2012.

Milion mrtvih hodača

Dve nedelje nakon objavljivanja Telltalov-e avanture The Walking Dead, rađene po slavnom istoimenom stripu Robert Kirkman-a, prodalo se milion primeraka igre. Autor teksta potvrđuje kvalitet time što je i sam okusio odlične, dramatične momente koje igra nudi ujedno sa sjanom pričom preslikanom verno iz stripa. Zato jedva čekam jun mesec, kada treba da se pojavi druga epizoda - Starved For Help. Reklamno-prodajni video prve epizode čuči vam u prilogu.

Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

4 komentara:

  1. Već milionče :)
    Strip i igra vrh... još samo seriju da doteraju.

    OdgovoriIzbriši
  2. Hahahahaha xD
    Ma kakva crna serija, kada Game of Thrones ispada iz koloseka ovo tek ima da tera po svome.

    OdgovoriIzbriši
  3. (ovo nema veze sa vešću al, ko da je bitno ;))

    Još uvek mislim da se mogu vratiti na kolosek. Farma se kroz strip provukla kroz svega par brojeva, imaju još uvek vremena da nastavak urade kako treba. Čitao sam da su imali dosta ograničen budžet za 2. sezonu, tipa mogli su pola sezone da snimaju na otvorenom a pola na zatvorenom prostoru. Zato nisu mogli mnogo da se 'maknu' sa farme, a i sami su svesni da su je odužili previše. Mada, pored svog tog razvlačenja, nisu uspeli dovoljno da 'razviju' likove... mislim da bi Darabont bolje to odradio. Sa Lori i Karlom su preterali, vidim da ih mnogi fanovi serije ne podnose, što ne bi trebalo da se desi... Ni ja nisam podnosio Karla dok nisam uzeo strip.
    Sviđa mi se što serija ima drugačiji razvoj događaja nego strip i što će verovatno nastaviti tako.

    OdgovoriIzbriši
  4. Pa jes', treba da odskače malo. Zdravo je to za seriju svaku. Ali, eto, rekao si i sam. Ne podnose manje više najbitnijeg lika.

    Koliko god da igra odskače od stripskog toka na primer, izuzetno je verna uticaju. Serija jeste donekle, ali...ne znam. Od kada sam video zombija u onoj jednoj epizodi u prvoj sezoni kako drži ciglu i udara u staklena vrata, smorio sam se kao ista ta cigla. Jer su i zombiji već tada počeli da odskaču od stripa. Al' dobro, šta je tu je sad. Bolje i neka serija, koliko toliko dobra, nego loš holivudski film.

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!