1. lip 2012.

DOTA 2, besplatno iskustvo za sve Steam igrače


Da li vas ova vest čudi? Zapravo, ovo ste svi očekivali. Valve je ozvaničio da će DOTA 2 biti besplatna za igranje, da će odmah po objavljivanju proraditi prodavnica u igri, kao i da će sve to biti povezano preko Steam Workshop-a u cilju integracije sa ostalim naslovima (tipa Team Fortress 2). Zanimljivo je da će svi heroji biti besplatni, dok će se samo kozmetika pazariti kešom. Ako ste nestrpljivog karaktera, moraćete da pazarite Early Access Bundle, inače vam je potreban beta ključ.

U cilju dalje promocije ovog akcionog RTS/MOBA naslova, tokom leta će se održati turnir u Sijetlu. Igra izlazi kasnije ove godine, kada tačno još uvek se ne zna.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 9:

  1. Предпостављао сам да ће сама игра, али не и сви хероји бити бесплатни!

    OdgovoriIzbriši
  2. ^Vec je objavljeno da ce svi heroji biti besplatni. Sjajan i ocekivan potez od Valve-a Nova DotA je pun pogodak!

    OdgovoriIzbriši
  3. A sta je sa svim onim ljudima koji su trejdovali skyrim i ostale nove naslove za dotu2? hihihihihihi

    OdgovoriIzbriši
  4. Nisu oni "plaćali" DOTA2, već sve to silno vreme koje su proveli u igri pre svih ostalih. ;)

    OdgovoriIzbriši
  5. Dobar izbor da budu svi dostupni. Privuci ce vise ljudi, verovatno ne dovoljno da bude isto ko da su naplacivali heroje sto se tice zarade. Mada to je iz ove pozicije i tesko izracunati. Ali ce igracko iskustvo biti kvalitetnije, sto je dobar kompromis, a nama igracima i najbitnije.

    OdgovoriIzbriši
  6. To je jedini način da izbace LoL iz takta, jer je tamo sada svaki heroj novi "skup". Samo zato što svi PC igrači uglavnom koriste Steam ne bi za Valve bila nikakva prednost, jer svako ima jak internet danas. E sad, kakva je igra, to bih zaista voleo da vidim. Prokleti beta ključevi -_-

    OdgovoriIzbriši
  7. Ja imam betu več tri meseca (IN JOR FEJS!), i zaista bih voleo da pregazi LoL, jer iako imam 1000+ sati u LoLu, počelu su stvarno da se glupiraju sa op herojima. Dota 2 je mnogo bolje izbalansirana, igriva, pregledna, i mnoooogo dobro dizajnirana, mada se nekima dizajn ne sviđa, ali ja sam magare za sve što je napravljeno u sorsu. Jedino što je za sada igračka zajednica očajna, mada je bolja nego što je bila, ali braća Rusi mrače preterano, a ima i nubova koji kao da nikad nisu igrali ni jednu igru pre ove, a pogotovo ne neku Moba igru.

    OdgovoriIzbriši
  8. Igračka zajednica za svaku besplatnu igru je...poprilično zanimljiva :)

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!