5. lip 2012.

E3 2012: Najavljena igra Watch Dogs

Ubisoft je sinoć završio svoju prezentaciju na sajmu E3 u spektakularnom stilu, najavom potpuno novog naslova po imenu Watch Dogs. Smještena u blisku budućnost, gdje gradom upravlja jedan računarski sitem pod nazivom ctOS, igra priča o hakeru Aidenu Pearceu koji koristi grad kao svoje oružje. Tako će biti moguće upravljati semaforima, vozovima, tramvajima, ometati signale mobilnih uređaja ili čak prisluškivati razgovore i posmatrati grad kroz nadzorne kamere. To je sve što je za sada poznato o igri. Prikazan je i demo igre koji nikoga nije ostavio ravnodušnim, a snimak možete ga pogledati u nastavku teksta.

Igra je predstavljena na PC platformi, ali nezvanične informacije ukazuju na to da će biti dostupna i na trenutnoj generaciji konzola. Datum objavljivanja još uvek nije poznat.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 8:

 1. Zaista najipresivnija igra na ovogodišnjem E3 po mnogo čemu...
  Inače zanimljivo je da su i ova igra i SW 1313 prikazane na high end PCju i da se za sada razvijaju primarno za PC. To je verovatno da bi se olakšala tranzicija između ove i sledeće generacije konzola. Za X360 i PS3 će razviti verzije sa dosta inferiornijim assetima a kada se pojave next gen konzole moći će da iskoriste znatno superiorniji materijal iz PC izdanja. Bilo je nekoliko sličnih slučajeva na prelazu iz XBOX i PS2 ere na aktuelnu generaciju konzola...

  OdgovoriIzbriši
 2. Radnja donekle podseća na hi-tech "Person of Interest", barem za sada.

  OdgovoriIzbriši
 3. Izgleda kao naučnofantastična sinteza Deus Ex: HR i AC2.
  Ali, akcija je zaista dobro ukomponovana. Skoro da je kao film ili serija. Izgleda da su sada svi počeli da furaju akcione igre iz trećeg lica, biće tu teških megdana naredne godine.

  OdgovoriIzbriši
 4. Dolazi vreme da se pazari nova grafulja.

  OdgovoriIzbriši
 5. http://data.whicdn.com/images/22280361/mother-of-god-meme_large.jpg

  OdgovoriIzbriši
 6. Au, kakva igra. Ubisoft je po meni prikazao ubedljivo najbolje igre na sajmu do sada.

  OdgovoriIzbriši
 7. Веома занимљив концепт! Свиђа ми се! :D

  OdgovoriIzbriši
 8. Nakon što su za*rali heroje, fala bogu nešto da valja. Da se ne nadam previše, uostalom izgleda prezahtevno.

  OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!