26. lip 2012.

Najavljen War of The Human Tanks


Japanski naslov, zanimljivog imena i šašavog načina igranja, War of The Human Tanks predstavljen je u prvom promotivnom snimku za zapadno tržište. Prevod radi Fruitbat Factory, koji se inače bavi prevođenjem japanskih nezavisnih igara na engelski jezik. Igra stiže na jesen ove godine, pa pogledajte u prilogu kako izgleda.


Priča je šaljiva i postoji više krajeva, zavisno od toga kako igrate. Način za prelaženje je bar prost. Na mrežastoj tabli, koja liči na onu u igri "potapanje brodova", pucate iz svojih tenkova na protivnike. Svako je na jednom polju na toj tabli, tako da treba da se cilja precizno. Kako napredujete kroz igru, možete da unapređujete tenkove i menjate im izgled ili da napravite sasvim nove! Takođe, pored glavne kampanje, igrači mogu da izaberu free battle mod gde će moći da vežbaju. Kada pređete igru, možete je ponovo odigrati sa svom opremom koju ste zaradili nakon prvog prelaska.




Sve u svemu, te face koju prave likovi u igri su jednostavno neprocenjive. Sada samo treba da se odlučite za stranu koju ćete da birate, Empire of Japon ili Kingdom of Japon, a da pri tom na padnete na zadnjicu od smeha.


Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

0 comments:

Objavi komentar

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!