24. srp 2012.

Crysis 3, nove slike


Jedan od vođa dizajnerskog tima iz kompanije Crytek, Pierre-Yves Donzallaz, objavio je četiri nove slike koje prikazuju treći nastavak slavne pucačine - Crysis 3. Invazija na Zemlju je odavno počela. Igrač je u ulozi borca za njeno oslobođenje, jer je uz pomoć nano-oklopa jedina šansa za spas čovečanstva. Pripremite se za brutalnu akciju uz vrhunsku grafiku. Igra stiže u proleće sledeće godine na sve vodeće platforme.





Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 7:

  1. Slike su shit! Zasto?
    Ni na jednoj se ne vidi NANOSUIT!!!11!!!!1!!

    OdgovoriIzbriši
  2. Hahhahaaha, to mi nije palo na pamet... :D ...mada to i dalje ne menja cinjenicu da su slike, po nekim mojim cudnim kriterijumima, lose jer se ne vidi nanosuit... :P

    OdgovoriIzbriši
  3. 3. део!? Па ја још нисам стигао да опробам 2. ! :/

    OdgovoriIzbriši
  4. Ako si odigrao keca i Warhead, uradio si sasvim dovoljno. (ako nisi, šta čekaš!!?""#)

    Dvojka je OK, to je otprilike to. Previše linearna, taktičke opcije su nametnute i nema mnogo izbora. Nemaš ogromnu zonu, džunglu gde upadaš kako ti je volja. Nazvali su Njujork "urbanom džunglom", ali je zapravo bio tolano linearan put. One nezaboravne svetleće reklame koje ni najjači protivnik ne može da uništi su neprocenjive. Takođe, borba sa kraljicom je meni lično bezveze, u poređenju sa kecom i neprikosnovenim Warhead-om. Mada, u suštini, kada su izbacili Nomad-a i meni omiljenog Psycho-a, igra je dobila smorni obrt. Mutavi Alcatraz, reči su suvišne...ko je igrao znaće.

    OdgovoriIzbriši
  5. "Igroramo" daj neki video sta nam mazhesh ochi sa slike :P

    OdgovoriIzbriši
  6. @Link_Pain
    Кеца и Warhead сам пресао пар пута на различите начине
    Ако је двојка линерана онда нећу је ни играти :/

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!