12. srp 2012.

Defense Grid 2, Kickstarter finansiranje u toku


Nastavak slavne tower defense strategije, objavljene pre četiri godine, Defense Grid 2 je na pomolu. Kako su realni troškovi za razvoj premašili zadatu cifru od milion dolara, otvoreno je Kickstarter finansiranje sa velikim izborom nagrada za one koji su volji da ulože određenu svotu. Sjajna stvar je da razvojni tim nije skroz sam, već ga podržavaju kompanije AMD Gaming Involved i Razer.


Igra će biti ekskluziva za PC platformu, imaće prvu pravcatu podršku za co-op i multiplayer, kao i novi programski pokretač. Obećava!
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

2 komentara:

  1. Treba napomenuti da ce u slucaju da skupe 250.000 koje su cilj kickstartera taj novac biti iskorišten za ekspanziju za prvi deo a ne nastavak. Nastavak ce raditi samo ako predju MILION dolara.
    Ne vidim za sta im treba milion dolara. Mislio sam da je Defense Grid najprodavaniji TD do sada na Steamu i XBLA tako da bi trebalo da se kupaju u parama. Tesko mi je da poverujem i da za finansiranje nastavka jedne tower defense igre treba vise novca nego za RPG poput Wastelanda 2. Prvobitni cilj kickstartera za Wasteland je bio 900.000 dolara a za Shadowrun reboot 400.000 dolara. Te igre su neuporedivo ambicioznije i zahtevnije za razvoj nego jedan tower defense a na njima rade i mnogo veći razvojni timovi. Ovi traze ceo milion za Defense Grid 2.

    OdgovoriIzbriši
  2. prostitutke, droga, alkohol... nista nije dzabe :P

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!