18. srp 2012.

Hitman: Absolution, iza scene


Snimak u prilogu prikazuje razvojni tim koji radi na najnovijem nastavku sage o ćelavom ubici, Hitman: Absolution, na ovogodišnjem festivalu video igara E3. Možete da čujete utiske igrača koji su se po prvi put susreli sa igrom. Iako je način igranja, na uštrb šunjanja, usmeren više ka krljanju, utisci su pozitivni. Bar za sada.

Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 6:

  1. Svidja mi se kako su ga uradili. A i poprilicno su se potrudili oko reklame.
    Nisam ga davno igrao, mislim da je vreme da opet pocnem :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Ja sam suzdržan dok ga ne objave. Posle onog snimka iz igre, shvatio sam da to nije više isti Hitman. Naravno, slagaće se sa pričom ako je osveta u pitanju, a miriše na nju.

    OdgovoriIzbriši
  3. Ajde bez hejta. Bice ovo vrh igra. Nisu uopste zaglupili sunjanje, potvrdjeno je da ce svaka misija moci da sa predje bez ispaljenog metka i tako da se ubije jedino meta.

    OdgovoriIzbriši
  4. Nikakav hejt, odgledaj video koji sam postavio pa ćeš videti da, iako je fizički nemoguće da leš stoji uspravno kao koplje, cutscene radi svoj rad. Nigde nije bilo prikazano šunjanje, samo 90% krljanja.

    OdgovoriIzbriši
  5. Ma bice sjajan kao i uvek, cak i ako u nekom smislu podbaci... igracemo ga. Pa ipak smo mi fanovi! :D

    OdgovoriIzbriši
  6. Heh, pa dobro, Square izdaje dobre naslove. Volim i ja Hitman-a, ali ovo je nešto što gazi njegovu početnu suštinu. Međutim, mislim da će to priča da racionalizuje. Ako bude čista osveta. U suprotnom, bilo bi glupo. On je profesionalac, ne radi to tako. Ali ako želi da ga primete, bogami biće gadno.

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!