4. srp 2012.

Igrorama nagrađuje: Jun 2012

Blog Igrorama svakog meseca nagradi jednog vernog čitaoca licenciranim izdanjem neke PC igre. Ovog meseca poklanjamo naslov Making History: The Calm & the Storm, poteznu strategiju sa istorijskom tematikom. Ranko je testira i tvrdi da radi i na slabijim mašinama, uključujući netbooke.

Dobitnik igre je naš čitalac Bogysha

On će da nam ostavi svoju e-mail adresu u komentaru (u obliku korisničko ime + prvo slovo servisa, npr. g za gmail, y za yahoo itd), a svima ostalima želimo više sreće sledećeg meseca.
Istovremeno, obaveštavamo prošlomesečnog dobitnika, Predraga Mihailovica, da je istekao rok da preuzme igru Beat Hazard, te je stoga ostao bez nagrade.

Igrorama Gold Club - Specijalna promocija!

Kako bismo malo popularizovali Igrorama Gold Club, odlučili smo da ovog meseca pravo učešća steknu svi čitaoci sa pet ili više komentara! Kao i do sada, potrebno je da nam u komentaru napišete link do svog javnog Steam-profila i mi ćemo vam poslati pozivnicu. Štaviše, zbog istog razloga odlučili smo da ovog meseca poklonimo čak dve različite igre, pa se nadamo da će se za svakoga naći po nešto.

Pravo učešća u julu 2012. stekli su sledeći čitaoci: Indoril, Marko F, Predrag Mihailovic, MiNed, Ogisha, Uroš Jovanović, Roderick, Maladikt, Dekip, Grgolj Blaster i Astaroth.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 11:

  1. Zajebavas me?!?! JA!!!! wohooo -pish_u_gacje- HVALAAAA!!!!!!!!!

    OdgovoriIzbriši
  2. Ne zaboravi da napišeš e-mail, kako bismo znali gde da pošaljemo igru.

    OdgovoriIzbriši
  3. Administrator je uklonio komentar.

    OdgovoriIzbriši
  4. Poslato. Obrisao sam ti komentar da botovi ne pokupe e-mail, pošto si napisao "bez zaštite".

    OdgovoriIzbriši
  5. Nešto ranije smo saznali da je "Defenders of Ardania", u izvlačenju Igrorama Gold Cluba za prošli mesec, dobio Batistuta. Čestitamo!

    OdgovoriIzbriši
  6. Summer giveaway :) Ako ovo ne popularizuje gold club, ne znam šta će... ovoliko malo truda za vredne nagrade retko gde ima.

    OdgovoriIzbriši
  7. Poslao sam deo pozivnica za Gold Club, za ove koji su bili ranije pa 100% znam koji je njihov profil... Ostali neka napišu linkove u komentarima što pre.

    OdgovoriIzbriši
  8. http://steamcommunity.com/id/grgoljblaster

    OdgovoriIzbriši
  9. http://steamcommunity.com/id/bogysha

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!