23. srp 2012.

Metal Gear Rising: Revengance, možda i za PC


Naglašavam to "možda", jer se nikad ne zna sa Hideo Kojimo-om. Dok većina ljubitelja vodi teške polemike oko verodostojnosti ovog nastavka slavnog serijala, PC igrači ne znaju na čemu su. Novosti govore da će izaći i za PC, drugi spekulišu kašnjenja, treći govore kako nema šanse da se uradi port. Videćemo sledeće godine. U nastavku možete pogledati slike, gde protagonista Raiden sve kolje bez po muke!

Stariji igrači će se možda setiti jedine dve igre iz serijala koje su se pojavile na PC-u. To su legendarni Metal Gear solid i Metal Gear Solid: Sons of Liberty (Substance).
















Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 10:

  1. Ova igra je trebalo da izađe i za PC dok se zvala Metal Gear Solid: Rising i dok ju je razvijao Kojima Productions. Koliko ja znam ta verzija nije odmakla puno dalje od E3 demoa i neke osnovne ideje za priču.
    Revengenance je praktično druga igra, razvija je Platinum a oni ne rade PC, koristi i njihov engine koji nije prilagođen za PC. Ovo će najverovatnije biti sjajan hns, to je praktično ista ekipa koja je radila Bayonettu, ali nema nikakve šanse za PC izdanje. Ništa, nula. Nemoj džaba da se nadaš.
    MGS2 nipošto nije legendaran btw.

    OdgovoriIzbriši
  2. Najgori podnaslov u istoriji.:D
    Sto rece covek nema sanse da ce ovo biti za PC.

    Vise se ne vode bilo kakve polemike o samoj igri posto je Kojima rekao da prica nije deo MGS kanona i da ovo nije zvanicni deo serijala.;) Ja nesto nisam previse zagrejan za ovo ali videcemo na sta ce liciti.

    OdgovoriIzbriši
  3. Nazalost odigrao sam samo prvi MGS na PS One konzoli, ali bih voleo da iscuri neki deo za PC za nas smrtnike. :) Zato nemojte da hejtujete :P

    OdgovoriIzbriši
  4. Ne hejtujem. Meni je MGS super serijal. Ne fali ti nista da odigras prva tri dela preko emulatora. Imaju prva dva za PC ali ne znam kako to radi na Win 7 i modernom hardveru. Mozda ce ti opet trebati emulatori.

    Sto se tice tog za obicne smrtnike ja vise ne prihvtam taj argument. Danas su konzole super jeftine i mnogo pristupacije nego gaming PC. Koga stvarno interesuju ovakve igre (hack & slash, jRPG, pa ovakvi console only serijali kao MGS itd) do sada je odavno kupio i konzolu.;) Neke igre jednostavno nikada neces videti u PC izdanju.

    OdgovoriIzbriši
  5. @Astaroth
    Prešao sam Metal Gear Solid, smatram da sam uradio dovoljno u životu :)
    Ipak, tim Kojima radi na priči ove igre. Mada kontam za ovaj tim Platinum da ne radi igre za PC. Probao sam kod drugara Okami, to je njihovo. Zanimljivo i zabavno. Možda Kojima pokuša da ih nagovori na port za PC? Teška vajda, a nije kao da nam treba takva igra.

    @MilanJ88
    Konzole nemaju Steam summer sales :P

    Mnogi ne veruju da će biti za PC, kao ni ja, ali zvanične vesti govore drugačije. Stoji PC kao platforma, a bilo bi super da su dali zvaničnu izjavu o tome da toga neće biti. Najavili su port za PC tako radosno i davno, možda ih je sada blam? U kranjem slučaju, da zarade koju paru više, uradiće ofrlji port kada shvate da čak i ljubiteljima serijala, koji igraju na konzolama, nije do koljačine.

    OdgovoriIzbriši
  6. @MilanJ88

    Ako tako mislis onda si u pravu.

    OdgovoriIzbriši
  7. Obožavam MGS serijal i sećam se da sam bio oduševljen kada sam čuo da će tada MGS: Rising izaći i za PC. Ali od kada je igra postala Revengence baš sam se razočarao, tako da me ova igra više ni malo ne zanima.

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!