18. srp 2012.

Sleeping Dogs, glasovna podrška


Poznati glumci daju glas mnogim likovima u igrama. Isti slučaj je i sa akcionom igrom Sleeping Dogs, koju će Square Enix objaviti u avgustu ove godine na svim vodećim platformama. U promotivnom snimku u nastavku možete da vidite, a i da prepoznate, većinu glumaca koji će davati glas likovima u igri.

Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 5:

  1. Pa ovo već dobija super ocene
    http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=483146
    Ja sam ozbiljno mislio da će biti govance. Ovo je nezvanični nastavak True Crime serijala a te igre su bile trećerazredni GTA klonovi.

    OdgovoriIzbriši
  2. Zašto da se zanosimo sa preranim procenama? Biće dobra akcija, to stoji, ali je još prerano za bilo kakav zaključak. Ne verujem da su dobili komplet igru mesec dana pre izlaska i već stigli da je pređu.
    Mada sam generalno optimističan povodom igre.

    OdgovoriIzbriši
  3. Ne verujem ja tim prvim ocenama. Po pravilu ako neki casopis dobije kopiju igre mesec dana pre drugih onda to ima i svoju cenu. Male su sanse da ce dati losu ocenu osim ako igra nije bas stopostotni krs. Eto sad taj italijanski casopis kaze da je ovo najbolja open world igra 2012te a em smo tek presli pola godine em nije bilo drugih open world igara za ovih sest meseci.:D

    OdgovoriIzbriši
  4. Italijani su ispali još ok. Ne kažem da je to zbog toga što su dali najmanje bodova, ali smešno je kada primetiš identičnu ocenu kod drugih. Čekam samo neko da pomene reč "revolucionarno", biće veselo :D

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!