11. srp 2012.

Tomb Raider, promotivni video sa novom Larom


Zanima li vas ko je nova Lara? Da li biste možda hteli da zavirite u unutrašnjost studija koji radi na igri? U promotivnom snimku u prilogu videćete novu Laru i prostorije razvojnog studija Crystal Dynamics, kao i razne inovativne načine pomoću kojih razvijaju novi Tomb Raider.

Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 9:

  1. Ne sumnjam u Crystal Dynamics, razvalili su sa prethodne 3 igre. Zbog njih sam se uostalom i vratio Lari Croft ;)

    OdgovoriIzbriši
  2. Optimističan sam kao i ti, rado ću odigrati ovaj novi deo kada ga budu objavili. Igrao sam onaj Underworld. Iako nije prošao baš sva očekivanja, bio mi je strava zbog nordijske mitologije.

    OdgovoriIzbriši
  3. Ne dirajte u Underworld. Igra je bila i vise nego dobra.

    OdgovoriIzbriši
  4. Мене само интересују ове нове технологије, директ иксови, исл. Како ће да реше пресијавање капи воде на протагонисти, и да ли ће опет имати такав пропуст да се камера заглави када се протагониста нађе иза зида.

    ;)

    OdgovoriIzbriši
  5. Mene interesuje IGRA. Grafika izgleda lepo i to je dovoljno jer iskreno me zabole kakve tehnologije ce koristiti. Nit sam hardveras nit graphics whore.

    OdgovoriIzbriši
  6. @dekip
    Sve to je i Underworld imao. Prvi nivo, kiša. Zumiranje na lika koliko hoćeš, presijavanje kapi itd. Kamera se nije zaglavljivala. Veći problem je bilo nabadanje dugmeta u pravo vreme, za skokove na primer.
    To je ono što jedino može da se promeni u novom TB, da bude više cutscene-ova da bi olakšali nekim igračima. Mada, svejedno, sa Larom je uvek bilo zabavno. Mazohistička kamera bi bila dobrodošla u nekim momentima, nostalgija :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Ako bi olakšali još više, to više ne bi bio Tomb Raider ;)

    OdgovoriIzbriši
  8. Da. Kad samo pomislim šta se desilo sa Semom Fišerom. Nadam se da neće isto sa Larom. Ako i bude, samo da ne preteraju sa tim.

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!