29. kol 2012.

Borderlands 2, novi video

Znam, svi smo se preselili u Tiriju i gotovo da nas ne zanimaju druge igre osim Guild Wars 2, ali red je da se pogleda kako će Borderlands 2 izgledati na grafičkim karticama GeForce GTX 660 Ti uz koje, usput rečeno, igra dolazi besplatno - ako kupite karticu na pravom mestu.


Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 5:

  1. Tirija? Ovde u Lordranu niko nije čuo za to mesto. Dark Souls FTW

    OdgovoriIzbriši
  2. Ja ću se preseliti u Tiriju ako GW2 postane F2P ili kad se jednog dana skupi kinta za igru ako mi se baš bude igralo!:D
    Borderlands 2 izgleda baš super sa PhysiX efektima ali ja ih neću iskusiti dok ne kupim novu mašinu! Ali siguran sam da će igra i do tada biti luda zabava sa društvom!:D

    OdgovoriIzbriši
  3. GW nikad nije bio free2play, pa su šanse da GW2 bude - nikakve. Ne brini, zabavljamo se i bez vas trojice koji nećete da kupite. ;)

    OdgovoriIzbriši
  4. Pa GW2 i jeste besplatan za igranje, na neki način...

    Ne znam, mislim da preteruju sa ovim snimcima. Šta me briga kako će i koliko će partikla da mi se pojavi na ekranu. Bitno da igra bude dobra. Hronično ne podnosim kada se firme reklamiraju preko igre, čak i pre nego što je objavljena. Lepo izgleda, ali nema raja para za to. Sigurno ne oko 300 dodatnih evra da bi cell shading izgledao "lepše".
    Jedan dobar ATI meni je sasvim dovoljan.

    OdgovoriIzbriši
  5. Pa nije ovo nešto neophodno i igra sama po sebi neće biti previše zahtevna ako se ne ide na ovakve efekte ali lepo je videti da iskorištavju mogućnosti modernog PC hardvera! Mogli su i oni da naprave najjeftiniji PC port kao što je Namco uradio za Dark Souls!

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!