15. kol 2012.

Gamescom: DmC, predstavljen Vergilije


Zajedničke snage Capcom-a i razvojnog tima Ninja Theory odavno rade na "nastavku" igre o čuvenom lovcu na demone. Imali smo mnogo prilika da urličemo na izgled novog Dantea u naslovu DmC. Međutim, nigde njegovog brata Vergilija. Eto vam prilike sada da ga vidite u promotivnom snimku u nastavku.


Dante je kao mali poslat u sirotište koje su vodili demoni, a završio je kao klinac iz kraja. Vergilije je imao svetliju budućnost, jer je upao kod bogatih staratelja i ubrzo se obogatio. Napravio je organizaciju zvanu The Order, u cilju borbe protiv demona. Saznavši da su mu ipak zarobili oca, te ubili samo majku, nalazi Dantea i počinju zajedno da love krivce odgovorne za zločin počinjen nad njima. U međuvremenu, moraju da nauče da kontrolišu svoje moći, jer imaju krv i od demona i od anđela u sebi. Za razliku od Dantea koji je više opušten, Vergilije je hladna i proračunljiva ličnost.










Pa i pored toga što je dizajn jednog od najpoznatijih likova iz sfere video igara drastično promenjen, te igra nema veze sa svojim prethodnicima, DmC izgleda izuzetno zabavno i ima mnogo toga da ponudi. Ostaje nam samo da pričekamo januar sledeće godine.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

3 komentara:

  1. Moram da istaknem koliko me Vergilije podseća na jednog lika iz mange i anime serijala Zetman. Sem toga, drago mi je da mu je glavno oružje i dalje katana :D

    OdgovoriIzbriši
  2. U stvari, ovo uopste ne izgleda lose. Nivoi imaju vrlo zanimljiv dizajn.

    OdgovoriIzbriši
  3. Autor je uklonio komentar.

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!