17. kol 2012.

Gamescom: Final Fantasy VII, nove slike


Square Enix je pre par dana za PC objavio renovirano izdanje jednog od najboljih japanskih RPG ostvarenja, Final Fantasy 7, čime žele da proslave dvadesetpetogodišnjicu ovog čuvenog serijala. Cena novog digitalnog izdanja igre FFVIII je oko 10 evrića, a to je inače specijalna ponuda koja traje do 12. septembra. Posle toga će biti 13 evra, što je standardna cena kako kažu izdavači. U nastavku možete pogledati nove slike, koje su u suštini stare i iz igre.












Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 5:

  1. Ima li bar widescreen podršku?

    OdgovoriIzbriši
  2. Da te ne lažem, iskreno, ne znam. Tražio sam, od kako si postavio pitanje, proveravao press sajt i prošle pakete novosit, ali nigde ništa precizno ne piše o tome.

    Međutim, imam razloga da verujem da podržava većinu rezolucija novijih računara.
    Nabasao sam na sajtove koji imaju detaljan opis kako da se konfiguriše FFVII, i to stara neprerađena verzija, u widescreen rezolucije i kako da se potera na Windows 7-ici. Ima raznih drugih modifikacija koje takođe dodatno poboljšavaju grafiku. Zaključiću da ako "obični smrtnici" mogu da se snađu i da podese igru da im radi prikladno na računarima novog veka, onda 100% da je Square Enix pronašao način i za to novo digitalno reizdanje da radi solidno.
    Nadam se da sam ti koliko toliko pomogao :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Hvala na trudu, vidim po komentarima ljudi koji su igrali da nema widescreen rezolucija...

    Po meni ovo je samo jadan pokušaj Square Enix-a da uzme još koju paru uz minimalno uložena sredstva. Po viđenom, PS1 verzija na emulatoru izgleda duplo bolje i to u wide rezoluciji.

    OdgovoriIzbriši
  4. Onda je Square seo na bodljikavo prase. Neverovatno mi je da niko iz izdavačke kuće ni ne pogleda koje sve modifikacije postoje. Sramota, jedva da će prodati koju kopiju ovako.

    OdgovoriIzbriši
  5. Ma neka nam portuju Fainal Fantasy XIII na PC pa im je sve oprošteno!:D Ja sam odgledao gomilu klipova i igra je neverovatno inovativan RPG! Sramota da je prošlo toliko od izlaska a nema ni traga PC porta!

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!