16. kol 2012.

Gamescom: Razer napravio najpametniju tastaturu

Najpametnija tastatura na svetu stiže iz hardverske kompanije Razer. Moćna spravica naziva se Razer DeathStalker Ultimate i zasniva se na sistemu Switchblade UI koji je takođe razvio Razer. Tastatura ima svoj ekran na kome mogu da se prikazuju korisne informacije iz igre, ali i mnoštvo drugih aplikacija. 

Osim što služi za prikaz, ekran je osetljiv na dodir, pa može da ima dodatne interaktivne funkcije. Ova tastatura omogućava da istovremeno aktivirate i do deset tastera, ima trobojno pozadinsko osvetljenje, tastere koji mogu da se posebno definišu i aktiviraju snimanje makroa sa pet dodatnih makro-tastera, poboljšano odmorište za zglobove kao i još brdo raznih tehničkih inovacija koje uopšte i ne razumemo, ali deluju jako impresivno u Razer-ovoj izjavi za štampu...






Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

4 komentara:

  1. Koliko para za ovo čudo? Izgleda korisno i odličan je dizajn, iako će zbog crne boje morati da se briše prašina sa nje i dan i noć.

    OdgovoriIzbriši
  2. Cena je veoma zanimljiva, 250$ ili 250 EUR, pa gde ti se zalomi da je nabaviš...

    OdgovoriIzbriši
  3. Sto bi rekao neko na Redditu, ova tastatura kao i nova MadKatz-ova iz cyborg serije su za decicu sa Thermaltake kucistima.

    OdgovoriIzbriši
  4. Eh, da smo svi mi tatine i mamine maze koji su puni keša...
    250 evra je mnogo, previše. Računao sam da će biti manje, za stotinu. Ali dobro, to je Razer.

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!