15. kol 2012.

Gamescom: Total War Rome 2


Verovatno ste upoznati sa tim da razvojni tim The Creative Assembly radi na nastavku igre iz 2004. godine, koja se jednostavno zove Total War: Rome 2. Nakon srednjeg veka i samuraja došle su i rimske legije na red. Slike sa festivala GamesCom 2012 možete pogledati u nastavku.





Razvojni tim je sa ovim slikama predstavio opsadu Kartagine, od strane generala Scipio Africanus the Younger. Time žele da prikažu, ajde da kažemo jednu novinu u igri. Biće moguće pokrenuti kopnenu i borbu u vodi u isto vreme tokom opsade. Ali navode još jedan bitan faktor u borbi, a to je individualnost svakog vojnika. Ne pričam o generalnom moralu svake legije, već o razmišljanju pojedinca i njegovog uticaja. Da li će to biti svedeno na generale koji će da prave dramu? Istorijski gledano, svi su oni bili pomalo ekscentrični, ali pravo je pitanje kako će razvojni tim ovaj faktor da integriše u igru i kako će on funkcionisati.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

1 komentar:

  1. Najverovatnije nikako. Verovatno ce ostati na onim kratkim sekvencama iz Shoguna, ili u najboljem slucaju, da se dobije neki manji morale boost u zavisnosti od velicine generalove "Command" vestine.

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!