21. kol 2012.

Gamescom: Ubisoft, besplatnomanija


Na festivalu GamesCom 2012, kompanija Ubisoft je predstavila pregršt novih besplatnih multiplayer igara. U prilogu se nalaze promotivni snimci po ovom redosledu: Anno Online, Silent Hunter Online, ShootMania: Storm, Might & Magic: Raiders, Might & Magic: Heroes Online, Might & Magic: Duel of Champions. Preporučujem da ih natenane pogledate sve, jer ko zna, možda vam se neka od ovih igara i svidi.



Anno Online





Silent Hunter Online





ShootMania: Storm





Might & Magic: Heroes Online





Might & Magic: Raiders





Might & Magic: Duel of Champions

Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 8:

  1. Ove besplatne online igre su izgleda budućnost PC gaminga! I za Generals 2 je potvrđeno da će biti F2P i da nema planova za singlplejer kampanju!

    OdgovoriIzbriši
  2. Nisu budućnost gejminga, nego pokušaj da još profitiraju. Diablo 3 nažalost može to da bude :/

    OdgovoriIzbriši
  3. Shootmania jedina nece biti besplatna od ovih igara, mada bi trebalo - ono sto je do sada prikazano u beti nije preterano impresivno i, iskreno, ne odskace dovoljno da bi zamenilo npr. Quake Live i Tribes.

    OdgovoriIzbriši
  4. meni mami ovaj Silent Hunter Online & Anno Online :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Anno online, woooohooo.

    Jos da 95% browser igara nisu pay to win bilo bi super.

    OdgovoriIzbriši
  6. Možda nisu budućnost gaminga uopšte tj gaminga na konzolama ali po Ubisoftu jesu budućnost PC gaminga!
    http://www.eurogamer.net/articles/2012-08-22-ubisoft-has-endured-a-93-95-percent-piracy-rate-on-pc
    To je razlog i mislim da će se većina nas složiti da su upravu! ja sam se uz mnoge F2P igre odlično proveo ali plašim se da ćemo na kraju za singlplejer iskustva čak i mi najokoreliji PC veterani morati da kupimo konzolu!

    OdgovoriIzbriši
  7. Pa nisu im krivi samo pirati zbog toga na šta se žale :D
    Imaju najgori DRM koji kažnjava platiše. To što oni smatraju da su jedino žrtveno jagnje je njihova stvar. Pogledaj neke igre iz ove i one koje su objavljene krajem prošle godine, koliki su prihod samo na PC-u ostvarile. Neke mnogo više nego konzole. To što Ubisoft tvrdi je nešto što su i drugi tvrdili mnogo puta, recimo EA. Kad bude izašao AC3 krenuće da menjaju priču u "mi verujemo u PC igrače". Onda kada im rokne server na dva dana ponovo će reći "piraterija je kriva jer nam je pukao server".

    I zaista, osim Shootmania igre, ostale iz ove liste su generalno bzvz. Mada, što reče Grgolj, ima Tribes: Ascend pa ko hoće nek izvoli. Koja je razlika između ostalih Ubisoft-ovih browser igara i C&C koje je EA rešio da pretoči u F2P? Isti đavo, drugo pakovanje. Kad tad će da nabace nešto da platiš, manje čekanje na izgranju ili za neku drugu baljezgariju. Kakva crna budućnost...to su radili od pre skoro deceniju...

    OdgovoriIzbriši
  8. Administrator je uklonio komentar.

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!