7. kol 2012.

Najavljen prvi turnir u igri Firefall

Liga elektronskih sportova (ESL) u saradnji sa razvojnim timom Red 5 upriličila je prvi turnir u besplatnoj pucačini Firefall. Turnir će biti održan na sajmu Gamescon 2012 od 15. do 19. avgusta u Kelnu. Registracija traje do 16. avgusta, a dodela nagrada 18. avgusta na velikoj ceremoniji koja će biti prenošena uživo. 

Glavna nagrada iznosi 10.000 EUR. Jedino što je pomalo čudno jeste to što se organizuje takmičenje u beta-verziji igre. Izgleda da se u današnjem izdavaštvu igara granice pomeraju, pa igra postaje aktivna i pre nego što se završi. To je kao da gledate premijeru filma koji još nije montiran. Gospode, kuda ide ovaj svet.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

3 komentara:

  1. AAA zasto ja nisam znao za tu igru do sad. Volim taj cartoon style grafike. AAAaaa moze i da se letiiiii i mozes da budes sexy cica sa pola golog dupeta :P

    OdgovoriIzbriši
  2. Meni se ćini da će ova igra biti pravi multiplejer hit!:D

    OdgovoriIzbriši
  3. Milestone patch je izasao u utorak. Kompletno su redizajnirane klase i progres je sa vertikalnog prebacen u horizontalni sistem. Hit detekcija i hit boxovi su trenutno u haosu, ali to je razumljivo jel je ovo jedan ogroman patch koji kompletno menja igru. Jedina bojazan je da su sa timskog otisli malo vise u solo stranu pvpa.

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!