10. kol 2012.

Najavljen Sacred Citadel


Verovali ili ne Deep Silver je najavio Sacred Citadel koji je, pazite sad, side scroller tabačina, a služi kao vragolast prolog naslovu Sacred 3. Ovaj hack 'n slash RPG serijal je izvesno vreme bio glavni suparnik Diablo-a, bar dok je licenca bila pod okriljem originalnih autora Ascaron Entertainment-a. Promotivni snimak čuči vam u nastavku, a upozoravam vas da odmah očekujete galone demonske krvi i dobru dozu humora.


Igra će doneti tri klase dobrovoljaca koji su spremni da ponovo zaštite fantazijski svet Ancaria-u od horde zlih sila. Najavljen je i multiplayer za do tri igrača, čime je zabava sa društvom zagarantovana. Osim toga, igrači će imati mount-ove, sakupljaće opremu i prolaziće kroz mnoge gradove tog sveta. Tu su i specijalne borbe sa kraljicama, veoma slične onima iz poznatijih akcionih naslova. Možda zvuči nepojmljivo za ljubitelje naslova Sacred 1 i 2, ali, kako god da okrenete, RPG formula pomešana sa šaljivim izgledom linearnog side scroller-a izgleda primamljivo.

Loša stvar je što igra izlazi tek 2013. godine. Biće dostupna na svim vodećim platformama, uključujući i nama omiljeni Steam.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

3 komentara:

  1. Pre bih rekao "licenca pala u pogrešne ruke" :/

    Sacred sam isključivo igrao zato što je imao sjajne načine da se povežu kombo udarci, između ostalog i zbog dobre hevi metal muzike i koncerta Blind Guardian-a iz dvojke. Kec je takođe sjajan, kao kontra izbor Diablo-u. Pitam se na šta će da liči trojka, jer je ovaj Citadel nešto sasvim drugačije. Izvedba mi se sviđa, zanimljivo izgleda i verovatno da će biti sjajno da se igra u društvu. Samo 2013. godina, dotle može da ispari želja svakome.

    OdgovoriIzbriši
  2. Liči na igre koje smo nekada davno igrali na arkadnim aparatima ali u kombinaciji sa RPG elementima i ludim humorom! Samo da dočekamo vreme izlaska a tada samo nađemo društvo za co-op, uzmemo gejmpede u ruke i sledi ludaaaaa zabava!:D

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!