10. kol 2012.

Rayman Legends, novi lik


Platformska igra, za koju su mnogi molili Ubisoft da je napravi i za PC, Rayman Legends, dobija je novog lika. Varvarka, šaljivog imena Barbara, mnoge će podsetiti na jednu devojčicu iz animiranog lika koji uskoro treba da se pojavi u bioskopima kod nas, sličnost je očigledna. Ali što ova Barbara lema! Teško onom ko nju poželi da oženi.

Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 9:

  1. Gotovo da je isti lik :)
    Origins je bio kul, mada nedostaje mi stari dobri 3D Rejmen.

    OdgovoriIzbriši
  2. Dobri stari Rayman... je u 2D. :)
    Tek Rayman 2: The Great Escape je bio u 3D.

    OdgovoriIzbriši
  3. Istina, mada ja sam se dohvatio Rejmena tek od dvojke ;) Veže me nostalgija za tu igru (jedna od prvih koju sam prešao na PC-u).

    OdgovoriIzbriši
  4. Ova igra ce nazalost biti ekskluziva za novi Wii U. Nitendo je sigurno fino platio Ubisoftu, nema sanse da ovo u blizoj buducnosti stigne na neku drugu platformu ukljucujuci PC.:(

    OdgovoriIzbriši
  5. Bilo bi dobro da se smiluju na PC igrače pa da ipak portuju igru na našu platformu!:D

    OdgovoriIzbriši
  6. Na wikiju kažu:
    'Though Ubisoft has only confirmed the game's release on the Wii U, Ubisoft senior game manager Michael Micholic stated that Ubisoft are considering a PS3, Xbox 360 and PC versions of Rayman Legends as "we're looking at a lot of different launch options".'

    OdgovoriIzbriši
  7. O čoveče, svaki put ista priča - nama je stigao press release sa oznakom PC (između ostalih), inače ne bismo objavili vest.

    OdgovoriIzbriši
  8. Pa ako kažu zvaničnici da će biti pravljeno i za ostale platforme, uključujući i PC, ne vidim u čemu je problem. Manje drame smo pravili za Metal Gear Rising koji je 99% konzolna ekskluziva, iako i za to navode veliko možda.

    OdgovoriIzbriši
  9. Ne znam što bi konzolašima smetalo da i nas PC igrače malo sunce ugreje!:D Ja se nadam da ovaj hit stiže na PC i unapred hvala Ubisoftu na PC izdanju!

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!