20. kol 2012.

Slender: Source najavljen


Sto mu babaroga, ko bi rekao da će mitos nebulozne grozote, koja liči na biznismena, Slenderman, dobiti sopstvenu igru?! Ethereal Entertainment radi na igri Slender: Source, preko pokretačkog programa Source, gde će igrači sakupljati jezive lutke u cilju izbegavanja abominacije poznate kao Slenderman. Stiže početkom 2013. godine, spremite merače krvnog pritiska i pogledajte promotivni snimak u prilogu.







Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 6:

  1. Stalno me iznenadjuje kreativnost i upornost fanova Slenderman meme/mitosa a ovaj mod ce cini se sve to podici na visi nivo posto autori rade punom parom i najavljuju mnogo vecu raznolikost od trenutne verzije igre radjene u Unity-ju (navodno ce imati 8 nivoa). Fanovi igara koje pravi Frictional games verujem da ce najvise uzivati u ovome posto je slicna atmosfera.
    Inace imace co-op za 4 igraca :)
    I da, trejler pred kraj ima jump scare (shtrecavac)

    OdgovoriIzbriši
  2. Joj, pa gde si našao najbolji deo trejlera da spojlaš :D

    OdgovoriIzbriši
  3. meh... booooring. :P Igroramo daj bre neki gameplay xD

    OdgovoriIzbriši
  4. @Link pomenuo sam zato sto je preglasno, a iskreno to nije poenta ovakvih igara vec onaj strah kao u Frictional igarama
    usput, mozda nije lose da dodate link ka ModDB strani: http://www.moddb.com/mods/slender-source

    OdgovoriIzbriši
  5. Trejler nije ostavio neki poseban utisak na mene ali ovo možda ipak ispadne dobro! Još uvek nisam naišao na survival horor igru koja može da se meri sa serijalom Resident Evil!:D

    OdgovoriIzbriši
  6. @GrgoljBlaster
    To za modDB stranu imaš pravo, trebao sam da postavim...ispravljeno :)
    Mada isprva nisam to tako hteo jer sam mislio da imaju svoju zvaničnu stranicu, ispostavilo se da Etheral ima samo forum, bar za sada. Postavio sam hiperlink i ka njeu, pa ko hoće neka klikne na njih gore i neka se učlani.

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!