10. ruj 2012.

Aliens: Colonial Marines, povratak tuđina


Pod okriljem japanskog izdavača SEGA, Gearbox Software (Borderlands 1 i Borderlands 2, Duke) nam priprema za januar 2013. godine horor pucačinu Aliens: Colonial Marines. Nisu ovo ksenmorfi iz Prometeja, već iz starih, kultnih filmova originalnog serijala o tuđinima, a sama radnja se nastavlja nakon filma Alien 3. Zanimljivo je da je HUD potpuno izbačen iz igre, dok postoji detektor pokreta svima poznat po jezivom "bip... bip-bip... bip-bip-bip!". Vrlo jasan način da objasni igračima da su ga "ugasili".

Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

4 komentara:

  1. Biće ovo Left 4 Dead u Aliens univerzumu! :D Nadam se odličnoj zabavi sa društvom, Gearbox je dokazao da su pravi majstori co op pucačina.

    OdgovoriIzbriši
  2. Vidiš, to ti nije loša zamisao. Bilo bi super kada bi mogli u dva odvojena tima da se podele. Recimo jedni da kontrolišu ksenomorfe, drugi da budu marinci. Mada, sada je igra već u završnoj fazi, jer je rade još od 2008. godine. Šta će konačno sve biti dodato videćemo. Ali ovo kao DLC neki ili ekspanzija ne bi bila loša stvar. Ionako se Alien vratio u trend ove godine.

    OdgovoriIzbriši
  3. @Link_Pain

    To je već najavljeno kao jedan od multiplayer modova. :)

    http://www.youtube.com/watch?v=DXcQwbJzqXI

    Jedva čekam, izgleda odlično.

    OdgovoriIzbriši
  4. Eh vidiš, nisam stigao da ugrabim i taj video. Ništa, sledeći koji padne kao novost videću da ga priložim da bude prikazan multi :)

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!