10. ruj 2012.

Mass Effect: Paragon Lost, dolazi na zimu


Ako ste ljubitelji japanskih animiranih serija ili filmova (Anime), onda će vas možda obradovati vest da će BioWare 28. decembra ove godine objaviti animirani film Mass Effect: Paragon Lost. Učešće u radu na njemu imaju poznati studiji poput FUNimation, T.O. Entertainment i Production I.G. Pogledajte promotivni snimak u prilogu.


E sad, što se tiče same priče, u glavnoj ulozi će biti Alliance marinac James Vega, kojeg ljubitelji serijala "obožavaju". Nije toliko omiljen kao svima nama dragi Šepard, ali će nas bar provesti kroz događaje koji su prethodili trećem delu igre.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 6:

  1. Gledaće se sigurno!:D
    Ljudi koji prate anime kažu da je ekipa koja radi na ovome prva klasa. A Vega je bio zabavan lik iako je iz trejlera izgledao kao neko ko je pobegao Gears of War serijala i na početku je bio malo iritantan.:D Što se mene tiče njegov backstory je dobar izbor za ovo!

    OdgovoriIzbriši
  2. Verovatno nista posebno ko i raniji pokusaji Biowarea i EAa. Secam se da su radili nesto za Dante's Inferno, Dead Space i Dragon Age. Jel bilo jos neceg?

    OdgovoriIzbriši
  3. Trebalo bi da je to to. Gledao sam Dead Space, koji je bio ultra ogavan, ali dobar. Mada ga ne bih kategorisao u anime baš...

    OdgovoriIzbriši
  4. Jao meni deluje jadno... kao da su ih japanci zakinuli za koji frejm u animaciji, koliko para toliko muzike. :D

    OdgovoriIzbriši
  5. @Link_Pain
    Postoje dva Dead Space animirana filma! Oba su radili Ameri tako da nisu anime ali radi se o solidnim SF hororima, obavezno štivo za fanove Dead Space igara. :D
    Dragon Age anime je valjda pravila ista ekipa koja sada radi na ovom Mass Effect filmu. Nisam ga gledao ali koliko sam čuo isto je veoma dobar ali navodno uopšte ne objašnjava svet i lore, mnogo toga je valjda potpuno nerazumljivo za one koji nisu upoznati sa igrama. Možda odgledam nekada ali nisam neki fan Dragon Age sveta za razliku od ME serijala...

    OdgovoriIzbriši
  6. Dragon Age anime nije losa, ali kako i L@zar kaze ni malo ne objasnjava svet i lore. Ima zanimljivu pricu, i veoma losu animaciju.
    Predpostavljam da ce slicno biti i sa ME-om.

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!