22. ruj 2012.

War of The Roses, treći video razvojnog tima


Paradox Interactive i razvojni tim Fatshark su danas objavili treći video razvojnog tima. Pustolovina ih je odvela na spoznaju istorijskog perioda koji će prikazati u svojoj igri War of The Roses. Ovoga puta istražuju dizajn oklopa i ubojitost oružja. Igra sadrži singleplayer kampanju, ali veći fokus je zapravo na multiplayer mogućnostima. Osim objavljivanja novog promotivnog snimka, razvojni tim je pozvao ljude na megdan. Treba da navučete što uverljiviji oklop na sebe, te da izađete na crtu drugim vitezovima na bojnom polju. Detalje možete pratiti na zvaničnoj stranici.


Cilj megdana, odnosno takmičenja je da učesnici što uverljivije prikažu svoj kostim ili oklop iz istorijskog perioda kada je vođen Rat Ruža. U to spada i grb i detalji oklopa i štita, pa sve do samih gaća. Mnogo toga se zahteva, ali trud će biti nagrađen. Pobednike će ubaciti u igru kao posebne modele, a ujedno će im dozvoliti da oblikuju svoje jurišne konje.

U svakom slučaju, planirani datum objavljivanja igre War of The Roses je 2. oktobar ove godine. Ako ništa drugo, ovo takmičenje bar će da zabavi učesnike i razvojni tim. Pri tom, oni mole sve buduće učesnike da čuvaju oklope dovoljno čistim, te da se čuvaju za prljavo krvoproliće na ugovorenom bojnom polju. Vidite li sada koliko su ozbiljni u rekonstruisanju istorijskih trenutaka, koji treba da budu što uverljiviji.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

0 comments:

Objavi komentar

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!