18. ruj 2012.

Zvaničan vodič za WoW: Mists of Pandaria


Mists of Pandaria, najnovija ekspanzija za popularnu MMO igru World of Warcraft, dobiće zvaničan vodič objavljen od strane firme BradyGames. Sadržače preko 400 strana u kojima će novi igrači moći da pronađu sve što im je potrebno za ulazak u fantazijsku zemlju Pandaria, a stari igrači savjete i detaljan uvid u ostale dijelove igre.



U saradnji sa Blizzard-om, BradyGames su uključili potpun opis svih zona i tamnica u novoj ekspanziji sa slikama i savjetima za i PvE i PvP sadržaj. Tu su i opisi svih klasa i rasa, mape svih zona i ilustracije. Official World of Warcraft: Mists of Pandaria Strategy Guide će biti dostupan u Signature Series izdanju po cijeni od £14.99, kao i u Limited Edition izdanju sa tvrdim koricama, dodatnim ilustracijama i isječkom iz najavljene novele World of Warcraft: Tides of War, po cijeni od £19.99.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

1 komentar:

  1. Listao sam za neku igru ovaj BradyGames Strategy Guide i stvarno je opako napisan, ali dal stvarno nekom treba za MMO (dal stvarno nekom treba za bilo koju igru?)?! WTF.

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!